سبک زندگی اسلامی الگویی برای سعادت زندگی

خبرگزاری شبستان:سبک زندگی اسلامی، الگویی برای سعادت و خوشبختی خانواده ها بویژه زوج های جوان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، این روزها کانون خانواده بویژه زوج های جوان مورد هجوم توطئه های دشمنان قرار گرفته است.

 

دشمنان با بهره گیری از ظرفیت رسانه، ماهواره، فضای مجازی واینترنت کانون خانواده را مورد هجوم قرار داده است.

 

بالا رفتن آمار طلاق در جامعه، زنگ خطری جدی در جامعه است که نشان دهنده اهمیت برنامه ریزی جدی برای نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی است.

 

سبک زندگی اسلامی و سیره زندگی ائمه معصومین(ع) اسوه ای برای زوج های جوان است.

 

رفتار پیامبر(ص) باخانواده

 

مرتضی پیرحیاتی، کارشناس مسائل دینی و فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، با اشاره به گوشه ای از اخلاق پیامبر(ص)، گفت: رسول اکرم(ص) با همسران خود با عطوفت و عدل رفتار می کرد و ترجیح بین آنها قائل نمی شد.

 

وی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص)، مطلقا خشونت اخلاقی نداشت بویژه در مورد زنان نهایت وفق و مدارا را بکار می برد، افزود: در دورانی که زن را دارای روح انسانی وحقوق بشری نمی دانستند مقام و مرتبه زن را به پایه یک انسان دارای حق و استقلال تصرف در جان و مال خود بالا برد و همیشه حتی در لحظات آخر حیاتش مدارای با زنان یعنی مقتضیات فطرت زن را توصیه می نمود.

 

پیرحیاتی، اظهار داشت: پیامبر اکرم(ص) می فرمود: همه افراد دارای خصلت های نیک و بد هستند و مرد نباید تنها جنبه های ناسپند را در نظر بگیرد، چه هرگاه از یک خصلتی او را ناراضی می شود، خلق دیگرش مایه خشنودی اوست و این دو را باید روی هم بحساب بیاورد و کسانی را که از تلاش در آسایش خانواده خودشان کوتاهی می نمایند مورد لعن و نفرین قرار داده و فرمود: از رحمت خدا بدور باد کسیکه خانواده خود را ضایع کند و آنها را به حال خود واگذارد.

 

احترام به افکار عمومی

 

پیرحیاتی، بیان کرد: در موضوعاتی که بوسیله وحی حکم آن معین شده است اعم از عبادات و معادلات چه برای خود و چه دیگران حق مداخله و اظهار نظر قائل نبود اما در موضوعات مربوط به کار و زندگی اگر جنبه فردی داشت و در عین حال یک امر مباح و مشروع بود افراد استقلال رای و آزادی عمل داشتند کسی حق مداخله در کارهای خصوصی دیگری را نداشت.

 

این کارشناس فرهنگی، بیان کرد: هرگاه مربوط به جامعه بود حق اظهار نظر را برای همه محفوظ می دانست و هرگز با تحکم و استبداد رای رفتار نمی کرد و نظر مشورتی دیگران را مورد توجه قرار می دهد و دستور قرآن را عملا تایید می نمود و می خواست مسلمانان این سنت را نصب العین قرار دهند.

 

پیرحیاتی، اظهار کرد: پیامبر خدا به این اصل طبیعی اذعان داشت که آفریدگار جهان وسیله فکر کردن و سنجیدن و انتقاد را به همه انسان ها عنایت کرده است و مختص به صاحبان قدرت و نفوذ نیست و مخصوصا دستور داده است که هر گاه زمامداران کاری برخلاف قانونعدل مرتکب شدند مردم در مقام اعتراض و انتقاد برآیند.

 

سیره زندگی ائمه معصومین (ع)، الگویی بی مثال برای سعادت زندگی زوج های جوان است.

کد خبر 678952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha