طلاب  بایستی زندگی علمای دینی گذشته را سرمشق راه خود قرار دهند

معاون آموزشی مجتمع آموزشی جامعه المصطفی العالمیه، در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی این مرکز باحضور اساتید برجسته، اندیشمندان و طلاب حوزه های علمیه گفت: طلاب بایستی زندگی علمای دینی گذشته را سرمشق راه خود قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام عبدالعلی بهادری، معاون آموزشی مجتمع آموزشی جامعه المصطفی العالمیه، در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جامعه المصطفی العالمیه مشهد که با حضور اساتید برجسته، اندیشمندان و طلاب حوزه های علمیه در این مرکز برگزار شد، گفت: سال تحصیلی 91-90 حوزه های علمیه خراسان با عنوان سال تربیت و اخلاق معنوی و سال جهاد اقتصادی فعالیت خود را آغاز می کند.

 

وی با تاکید بر توجه طلبه ها به قرآن و ادعیه الهی، خاطر نشان کرد: فراموشی خدا، نفاق، گناه و غفلت باعث عدم خروجی سالم از حوزه می شود و طلاب باید زندگی علمای دینی گذشته را سرمشق راه خود قرار دهند.

 

وی افزود: در این مرکز عالی علمی، آموزش‌های کوتاه مدت، بلند مدت و دوره‌های دکتری نیز با حضور افراد علاقه مند به مباحث دینی از کشورهای مختلف جهان از جمله افغانستان، پاکستان، آلمان، ترکیه، تاجیکستان و عراق برگزار می شود.

 

معاون آموزشی مجتمع آموزشی جامعه المصطفی العالمیه، تصریح کرد: قبولی دوره دکتری مرکز آموزش جامعة‌المصطفی العالمیه بیش از 14 نفر، قبولی در ارشد 32 نفر و ارائه 206 پایان نامه بوده که نسبت به سایر شهرها در قبولی در سطح مختلف از رشد مطلوبی برخوردار است.

 

در ادامه این مراسم حجت الاسلام سید مرتضی حسینی شاهرودی، استاد جامعه المصطفی العالمیه مشهد، اضافه کرد: عصر کنونی عصر اوج علم و ایمان است که با گسترش درست آموزه های دینی در آینده نزدیک ایمان در سراسر دنیا فراگیر می شود.

 

وی خاطر نشان کرد: امروزه ما باید خود را برای زمانی آماده کنیم که همه انسان ها متوجه ملل مسلمان می شود و این آمادگی باید با کسب علم و بازکردن گره های مسائل دینی توام شود.

 

این استاد نمونه مرکز آموزش جامعه المصطفی العالمیه، با اشاره به اینکه در عصر امروز چندان به ملاها نیاز ندارد، عنوان کرد: عصر ما و آینده عالمان و اندیشمندان نظریه پرداز می خواهد و آینده در دست مومنان است و این سرنوشت در گرو علم دینی است.

 

وی با بیان اینکه هر قدمی که متعلم در مسیر آموزش بر می دارد ثواب یک سال عبادت در آن نهفته است و هیچ کاری بالاتر از طلب علم برای خیر دنیا و آخرت وجود ندارد، اشاره کرد: گسترش فرهنگ ناب اسلام در عرصه جهانی ساخت باطن و ظاهر طلاب و علمای دینی را می طلبد و ابزار ساخت ظاهر و باطن علومی اسلامی و دینی است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 67841

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha