به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، عبدالله پاکاری، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان امروز(۲۹ آذر) در کارگاه آموزشی مدرسه خلاقیت و ایده پردازی که ویژه دانش آموزان شاهد و ایثارگر استان برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای گرانقدر، اظهار کرد: بنیاد شهید توجه و اهمیت ویژه ای به برنامه هایی که برای تحصیل و ارتقای علمی و رشد خانواده های شاهد و ایثارگرمی باشد، قایل است.
وی با بیان اینکه اعتقاد ما بر این است که هر میزان هزینه در این مسیر، سرمایه گذاری برای آینده این فرزندان و این مملکت است، گفت: هر میزان جا داشته باشد ما در این زمینه اقدام می کنیم.
پاکاری با اشاره به هفته پژوهش، تصریح کرد: تحقیق علم و پژوهش از شاخص های رشد و توسعه هر کشوری است.
وی اظهار کرد: امروزه اگر بخواهند توسعه یافتگی یک کشور را بسنجند یکی از شاخص های مهم آن تعداد و سطح پژوهش هایی است که آن کشور انجام داده است.
پاکاری در ادامه در خصوص بحث نخبگان و سرآمدان در کشور ما هم، اذعان کرد: در ایران هم همواره دانشجویان و کسانی که به هر حال در مدارج علمی بالا هستند به عنوان مرجع می باشند و آنها که به دنبال یک الگو موفق برای خود هستند معمولا از این افراد الگوپذیری دارند.
وی با بیان اینکه تحصیل علم و پژوهش و نیز جایگاه نخبگان و سرآمدان در ایران و سایر جوامع جایگاه رفیع و بالایی است، افزود: به همان اندازه مسئولیت آن افراد هم به مراتب بیشتر از سایر گروه هاست..
پاکاری تصریح کرد: حال اگر این گروه نخبگان و سرآمدان گروهی متشکل از ایثارگران باشند این امر به مراتب مسئولیت این افراد را به خاطر انتظاراتی که از آنها می رود، بیشتر می کند.
وی اظهار کرد: در این کارگاه آموزشی چند روزه، امیدواریم فرصت برای دانش آموزان شاهد و ایثارگران فراهم شود تا آنها بتوانند آن استعدادهایی که دارند به بهترین نحو پرورش دهند و آنچیزی را که به دنبالش هستیم به آن جایگاه برسیم.
پاکاری بیان کرد: ما در بنیاد شهید اقدامات خاصی را در حوزه آموزش و تحصیلات تکمیلی ایثارگران و فرزندانمان انجام می دهیم.
وی یادآور شد: سال گذشته رتبه های مختلف علمی را در سطح استان و کشور کسب کردیم که به طور مثال در کنکور سراسری سال گذشته حدود بیش از ۴۲۳ نفر از فرزندان ایثارگر شاهد و ایثارگر استان در کنکور سراسری پذیرفته شدند که ۴۰ نفر در رشته های خاص مانند پزشکی و داروسازی و دندانپزشکی و .. بودند که این امر برای ما خیلی ارزشمند بوده است.
پاکاری اشاره کرد: سال گذشته همچنین در جشنواره ملی در بخش دانش آموزی نیز رتبه برتر را به دست آوردیم.
پاکاری با بیان اینکه اکنون حدود دو هزار ۷۰۰ فعال قرآنی از بین فرزندان شاهد و ایثارگر را در بنیاد داریم که هدف گذاری ما این است که این تعداد را امسال به چهار هزار نفر برسانیم، گفت: فرزندان ما نباید خود را دست کم بگیرند، چون در بحث سرود دانش آموزی هم رتبه اول را در کشور داریم و هم در مسابقات ملی قرآن کریم برای اولین بار سال گذشته توانستیم رتبه سوم را در کشور به دست آوردیم.
نظر شما