به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، سید حسن میرعماد اظهار کرد: در همایش فرصتهای اقتصادی و سرمایهگذاری تعداد 15 تفاهمنامه در بخش کشاورزی به امضا رسید.
وی ضمن اعلام این خبر افزود: صنایع تبدیلی و تکمیلی از اولویتهای توسعه در بخش کشاورزی است و انتظار میرود توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی با ورود سرمایهگذاران و با جدیدترین تکنولوژی، در استان ایجاد شود و این امر بهعنوان اولویت مهمی در بخش کشاورزی پیگیری میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان به ارزش تفاهمنامههای امضاشده در این همایش اشاره کرد و یادآور شد: ارزش تفاهمنامههایی که بر مبنای فرصتهای بخش کشاورزی استان تنظیم شد، به 600 میلیون دلار میرسد.
وی خاطرنشان کرد: کشت و فرآوری، بستهبندی و صادرات گیاهان دارویی، تولید محصولات گلخانهای، صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات باغی، فرآوری و بستهبندی گوشت قرمز ارگانیک، پرورش شترمرغ، فرآوری خشکبار، مانند گردو و آجیل، فرآوری شیر و ... از مهمترین فرصتهای بخشهای کشاورزی استان بود که سرمایهگذاران از آن استقبال کردند.
میرعماد اضافه کرد: تفاهمنامههای بخش کشاورزی درواقع با استراتژیستهای جذب سرمایهگذاری این بخش منعقدشده، به این معنا که استراتژیستها، باید سرمایهگذاران حقیقی خارجی علاقهمند به سرمایهگذاری در بخش کشاورزی استان را یافته و آنها را برای عقد قرارداد سرمایهگذاری به استان معرفی کنند.
وی تأکید کرد: با ورود سرمایهگذاران حقیقی علاقهمند به سرمایهگذاری در بخش کشاورزی استان، امکان عقد قرارداد بین سرمایه پذیران استانی و طرفهای خارجی وجود دارد که امیدواریم این مهم بهزودی در استان محقق شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان به برخی از مزایای معرفی فرصتهای بخش کشاورزی استان در همایش فرصتهای سرمایهگذاری اشاره و تصریح کرد: یکی از آثار ورود سرمایهگذاران این است که فرصتهایی از بخش کشاورزی استان، که سرمایهگذاران داخلی، علاقه کمتری برای سرمایهگذاری در آن نشان میدهند، از سوی سرمایهگذاران خارجی جذب میشوند و درواقع، فرصتهای موجود معطل نمیماند.
وی ادامه داد: در صورت انعقاد قرارداد و ورود سرمایهگذاران خارجی به استان، پیشبینی میشود فرصتهای اشتغال قابلتوجهی در این بخش ایجاد شود.
نظر شما