دانشگاه تبریز بستر لازم برای انجام تحقیقات علمی مشترک را دارد

نخستین دانشجوی خارجی دوره دکتری دانشگاه تبریز که آزمون جامع خود را با موفقیت طی کرد، دانشگاه تبریز را دارای بستر لازم برای انجام تحقیقات علمی مشترک و برگزاری دوره های مشترک آموزشی و پژوهشی خواند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، نخستین دانشجوی خارجی دوره دکتری دانشگاه تبریز با کسب نمره 18 و 6 صدم موفق به گذراندن آزمون جامع شد.


"علی کرم عزالدین" فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه عربی بیروت از سال 2010 با اخذ پذیرش در رشته ریاضی کاربردی مقطع دکتری دانشکده ریاضی دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل است.

 

وی سطح علمی بالا دانشگاه و وجود اساتید مبرز را از جمله دلایل انتخاب دانشگاه تبریز برای ادامه تحصیل خود عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به علاقه ای که به موضوع آنالیز عددی داشتم به پیشنهاد پروفسور جان بوچر دانشمند نیوزلندی که از نوابغ این علم در جهان است، دانشگاه تبریز را برای ادامه تحصیل انتخاب کردم.

 

وی با آنکه می توانست بدون گذراندن آزمون جامع و واحدهای درسی در دانشگاه لیل فرانسه نیز به طی دوره دکتری بپردازد، اضافه می کند: با توجه به پروتکل همکاری بین دانشگاه های لبنان و کشورهای اروپایی و فارغ التحصیلی من از دانشگاه بیروت می توانستم با شرایط سهل تری به تحقیق و ادامه تحصیل در دانشگاه های اروپایی از جمله لیل فرانسه مشغول باشم، اما با توجه به مشترکات فرهنگی ایران و لبنان و نیز فراهم بودن بسترهای لازم علمی برای تحقیق و پژوهش در ایران دانشگاه تبریز را برای طی دوره دکتری انتخاب کردم.

 

این دانشجوی لبنانی وجود بوروکراسی و فقدان تفاهم نامه های همکاری میان دانشگاه های ایران و لبنان را از جمله موانع پیش روی حضور دانشجویان لبنانی در دانشگاه های ایران می داند و می گوید: اگر کمک ها و پیگیری های کارشناسان روابط بین الملل دانشگاه تبریز و نیز همکاری های استاد راهنما، رییس دانشکده ریاضی و حمایت های ویژه رییس دانشگاه نبود امکان تحصیل من در دانشگاه تبریز فراهم نمی شد.

 

علی کرم عزالدین که از فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه بیروت در دوره کارشناسی ارشد است دانشگاه تبریز را دانشگاهی واجد شرایط لازم برای پذیرش و جذب دانشجویان خارجی می داند و می گوید: با توجه به اطلاعاتی که از دانشگاه های منطقه دارم دانشگاه تبریز بستر لازم را برای انجام تحقیقات علمی مشترک و برگزاری دوره های مشترک آموزشی و پژوهشی دارد که بدین جهت مسئولان ایرانی در جهت رفع موانع ارتباطات میان دانشگاه ها بکوشند و با کاهش مراحل اخذ ویزا و پذیرش امکان ثبت نام را در زمان کمتری فراهم کنند.

 

علی کرم عزالدین زندگی در ایران و تبریز را زیبا و دلچسب عنوان می کند و اظهار می دارد: در طول مدت زندگی و حضور در تبریز دوستان زیادی پیدا کرده ام که همه آنها با من مهربان و دوست واقعی بوده اند و حتی در مواقعی کارهای اداری مرا هم انجام داده اند.


وی تدریس در دانشگاه های لبنان را از برنامه های بعدی خود ذکر می کند و می گوید:" هم اکنون در حال انجام تحقیقات پایان نامه خود به راهنمایی دکترغلامرضا حجتی در دانشکده ریاضی دانشگاه تبریز هستم و در  تلاشم پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه تبریز و جذب در دانشگاه های لبنان به عنوان عضو هیئت علمی، با توجه به علاقه فراوان دانشجویان و اساتید لبنانی برای حضور برای تحقیق و ادامه تحصیل در ایران در این زمینه بسترسازی کنم.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، علی کرم عزالدین اضافه می کند: هم اکنون به خاطر وجود تفاهم نامه های همکاری میان لبنان و کشورهای اروپایی دانشجویان لبنانی برای ادامه تحصلیل کشور فرانسه را انتخاب می کنند، ولی با توجه به علائق و مشترکات فرهنگی میان دو کشور ایران و لبنان می توان گام های موثرتری در این راستا انجام داد که باید مسئولین دو کشور جدی تر به آن نگاه کنند.


لازم به ذکر است هم اکنون 8 دانشجو از کشورهای مختلف در دانشگاه تبریز در حال تحصیل بوده و یا موفق به اتمام تحصیلات خود شده اند.


پایان پیام/
 

کد خبر 67715

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha