نقش معماری مدارس در سلامت دانش‌آموزان

خبرگزاری شبستان: معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش گفت: فضای فیزیکی مدارس بر سلامت و نشاط دانش‌آموزان تاثیر دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، محمدتقی نظرپور، معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش در مراسم تجلیل از خیر مدرسه ساز مصلی نژاد که در مدرسه آرمینه مصلی نژاد برگزار شد صحبت‌های خود را با چند پرسش آغاز کرد و گفت: فضاهای آموزش و پرورش را چگونه بسازیم تا ماندگار بماند؟ ویژگی های یک مدرسه ماندگار از منظر معماری چیست؟ آیا مدارسی که می سازیم نیاز آتی آموزش و پرورش را پاسخگو هست؟ آیا با پیشرفت دانش و تکنولوژی در زمینه فرآیند یاددهی و یادگیری پاسخگو است؟

 

وی افزود: پاسخ مثبت دادن به این پرسش ها دشوار است. همه مدارس اینگونه نیستند اما برخی از مدارس همانند مصلی نژاد می توانند ماندگار باشند.

 

نظرپور بیان کرد: 48 مدرسه ماندگار در کشور داریم که زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست.

 

وی ادامه داد: مدارس ما اگر بتوانند مدارسی باشند که سال های سال مورد استفاده قرار گیرند باید ویژگی های خاص معماری داشته باشند. معلمی، دانش آموزان، مدیران در ماندگاری مدارس نیز نقش دارند.

 

وی بیان کرد: ساخت مدارس خوب هزینه های زیادی را نمی خواهد شاید 10 یا 20 درصد افزایش هزینه وجود داشته باشد.

 

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش گفت: فضای فیزیکی در خلاقیت دانش آموزان نقش دارد. طی پژوهشی که از سه سطح خوابگاه داشتیم سلامت دانشجویان از سال اول تا سال سوم متفاوت بوده است، معماری بر سلامت تاثیر می گذارد.

 

وی بیان کرد: باید فضای فیزیکی امکان نشاط را فراهم می کند و سلامت را در دانش آموزان تضمین نماید. اگر با این کار دانش آموزان سالم و شاد خواهند بود نباید نادیده گرفت. 

 

کد خبر 677032

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha