هدایت صفری، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان اظهار کرد: 19 مرکز نیکوکاری در مساجد استان زنجان فعال هستند که با هدف توسعه فعالیتهای خیرخواهانه در محلات و واگذاری بخشی از امور تصدیگری کمیته امداد به این مراکز، با مدیریت مردمی راه اندازی شده است.
وی رویکرد کمیته امداد در ایجاد مراکز نیکوکاری را برون سپاری بخشی از فعالیت های این نهاد به مراکز نیکوکاری عنوان کرد و ادامه داد: در هشت ماهه نخست امسال خیران زنجانی 3 میلیارد و 105 میلیون تومان به خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان و اقشار نیازمند از طریق مراکز نیکوکاری کمک کردند.
این مقام مسوول ادامه داد: مراکز نیکوکاری باهدف مدیریت هدفمند فقر در محلات، کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از فقر در جامعه و خدمترسانی سریع به نیازمندان ایجاد می شود.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان ایجاد همبستگی اجتماعی و احیای مسئولیتهای اجتماعی افراد در قبال نیازمندان، احیای حقوق همسایگی در حوزه دستگیری از فقرا و نیازمندان را از ویژگی های مراکز نیکوکاری عنوان کرد و افزود: انتقال تجربیات در حوزه محرومیتزدایی و ارائه مشاورهها و راهکارهای لازم در این بخش هم از وظایف کمیته امداد در قبال مراکز نیکوکاری است.
وی از کمیته امداد بهعنوان یکنهاد نظارتی و تسهیل گر در امور خدمترسانی به نیازمندان در مراکز نیکوکاری یاد کرد و گفت: ساماندهی کارهای خیرخواهانه در جامعه در جهت ارائه خدمات فوری و اثربخش به نیازمندان از طریق این مراکز پیگیری می شود.
به گفته صفری، تقویت جایگاه اجتماعی مساجد در بین مردم، افزایش کارکردهای اجتماعی و ایفای نقش اجتماعی مساجد در محلات، شناسایی نیازمندان در محل و افزایش مشارکت اجتماعی در محلات از طریق مساجد از مزایای مراکز نیکوکاری است.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: کمک های جمع آوری شده در مراکز نیکوکاری به منظور تأمین بخشی از هزینههای مربوط به درمان، تحصیل، معیشت و مسکن نیازمندان هزینه شده است.
نظر شما