به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا، مهندس علی فتحاللهی، فرماندار صومعهسرا ظهر امروز(23آذر) در جلسه تشکیل شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان در محل فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: در کنار توسعه اقتصادی، توسعه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی به وجود میآید.
وی با بیان اینکه با وجود اقتصاد منساب و توانمند شدن کشور و جامعه، میتواند خیلی از قدرتهای دیگر را از نظر اجتماعی، فرهنگی در کنار خودش داشته باشد، افزود: اگر توسعه فرهنگی داشته باشیم باید از لحاظ مالی آن توانمندی را داشته باشیم تا آن را به اوج برسانیم.
فرماندار صومعهسرا با بیان اینکه ریشه بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد، سرقت و ... اقتصادی است، گفت: ضرورت دارد که زیرساخت مناسبی فراهم شود تا توسعه پایدار اقتصاد را ایجاد کنیم.
فتحاللهی با بیان اینکه باید سرمایهگذار را در شهرستان جذب کنیم، تصریح کرد: جایی که امنیت اجتماعی، اقتصادی، سیاسی وامنیت عمومی داشته باشد سرمایهگذار در آنجا ساکن میشود.
وی با بیان اینکه باید زمینه و بستر توسعه را همه جانبه در شهرستان فراهم کنیم، خاطرنشان کرد: در این دولت طرحهای متعدد با درصدهای متعدد برای شهرکهای صنعتی، گردشگری و خدماتی و ... دیده شده است.
فرماندار صومعهسرا با بیان اینکه شرکت تعاونی توسعه میتواند کل مردم را سهامدار کند، اظهار کرد: افرادی که عضو این شرکت باشند هر گونه فعالیت اقتصادی، درآمدی و عمرانی انجام دهند که دولت از این شرکت حمایت هم میکند، نفع آن به مردم همان منطقه بر میگردد.
فتحاللهی با بیان اینکه همه مردم قابل احترامند و اعتماد حلقه بسیار مهمی است، افزود: باید کسی در این تعاونی پیشقدم باشد که در بین مردم خوشحساب و خوش نام باشد تا مردم به او اعتماد کنند.
وی با اشاره به اینکه این طرح در زمینه عمران و توسعه شهرستانی است، که برای شروع باید نیم درصد از جمعیت شهرستان عضو این شرکت باشند، گفت: تشکیل شرکت، انجام فرایند هیئت موسس و ثبت این شرکت از اهداف برگزاری این جلسه است.
در ادامه محمد ایزدودوست، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان با بیان اینکه 2 هزار تعاونی در سطح استان موجود است، تصریح کرد: در شرکتهای تعاونی توسعه و عمران شهرستانی در بدو تاسیس باید نیم درصد جمعیت شهرستان عضو آن شوند و سرمایه اولیه شرکت حداقل باید ۳ میلیارد ریال باشد و افراد متولد، ساکن و شاغل در شهرستان می توانند در تعاونی عضو شوند.
وی خاطرنشان کرد: ویژگی های خاص این شرکتهای تعاونی شامل فراگیر بودن عضویت در شهرستان، گسترده بودن حوزه فعالیت این تعاونی است که تشکیل و فعالیت این تعاونی ها مصداق واقعی اجرای اصل ۴۴ و واگذاری بخش تصدیگری اقتصاد به مردم است که در مقابل مردم نیزاز منافع مشارکت بهره مند خواهند شد که درواقع موجب تسریع درتوسعه شهرستانها میشود.
نظر شما