به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، دكتر پيرحسين كوليوند در آیین اختتامیه نخستین جشنواره کشوری پیشگیری از سوانح و حوادث درخصوص جزييات خدمت رساني اورژانس در زلزله كرمانشاه گفت: به محض اطلاع از زلزله كرمانشاه، طبق دستور وزيربهداشت، ظرف کمتر از یک ساعت بیش از ۱۰۰ دستگاه آمبولانس و اتوبوس آمبولانس به محل اعزام شدند.
وي ادامه داد: ٧٣٥٠ مصدوم را در کمتر از ۲۰ ساعت به بیمارستان های تهران اعزام کردیم.
دكتر كوليوند با بيان اينكه ٦ بیمارستان صحرایی را در اسلام آباد، ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب راهاندازی کردیم، خاطرنشان كرد: اين بيمارستان ها روزانه ٥ هزار نَفَر را معاينه و ويزيت مي كردند.
وي گفت: اوج همدلي و همكاري بين دستگاه هاي مختلف از جمله اورژانس، ارتش، سپاه، هلال احمر، سازمان مديريت بحران و همچنين مسئولين استان كرمانشاه در زلزله كرمانشاه مشاهده شد.
سرپرست سازمان اورژانس كشور با بيان اينكه تاکنون ۱۹۵۰ مورد عمل جراحی انجام شده است و تمام پیوندها با موفقیت انجام شد، افزود: بالغ بر ۳۵۰ تن دارو و تجهیزات به مناطق زلزله زده ارسال کردیم و در زمینه فرآورده هاي خوني كمبودي نداشتیم.
وي تصريح كرد: روز بعد از زلزله تمام آمبولانس ها به همراه پزشک و دارو به روستاها اعزام شدند و خدمات بهداشتی و درمانی لازم را ارایه دادند.
دكتر كوليوند با بيان اينكه تا به امروز هنوز یک مورد بیماری واگیر در مناطق زلزلهزده گزارش نشده است، اظهارداشت: خدمات بهداشتي و درماني همچنان در مناطق زلزله زده ادامه دارد و همچنين حمايت هاي رواني و اجتماعي در مناطق زلزله زده درحال انجام است.
سرپرست سازمان اورژانس كشور با اشاره به اينكه يكي از بيمارستان هاي سرپل ذهاب در جريان زلزله كرمانشاه تخريب شد، گفت: سازه هاي درماني كه در شرايط بحران إمداد رسان هستند، بايد اصولي ساخته شوند.
دكتر كوليوند در پايان با بيان اينكه يكي از مشكلات و معضلات ما حوادث ترافيكي است، تاكيد كرد: در هر ساعت در کشور ۲ نفر در اثر تصادفات و سوانح فوت میکنند و ۴ یا ۵ نفر نیز مصدوم می شوند، لذا تمام اينها با پيشگيري قبل از وقوع حادثه قابل حل است.
خبرگزاری شبستان: سرپرست سازمان اورژانس كشور با بيان اينكه يكي از مشكلات و معضلات ما حوادث ترافيكي است، گفت: در هر ساعت در کشور ۲ نفر در اثر تصادفات و سوانح فوت می کنند.
کد خبر 675358
نظر شما