به گزارش خبرنگار شبستان، ابوالفضل رضوی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در جلسه ای با حضور نمایندگان مجلس که به منظور تبیین آیین نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی جلسه ای برگزار شد، گفت: طبق قانون مصوب شده می توانیم یک و نیم میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری استفاده کنیم و به همین میزان نیز بانک ها مشارکت می کنند که در مجموع 12 هزار میلیارد تومان برای اجرایی شدن طرح های اشتغالزایی اختصاص می یابد.
رضوی با بیان اینکه آیین نامه طرح اجرای قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری تصویب شده است، خاطرنشان کرد: مسئولیت اجرای این طرح مشخص شده و برای اجرا در دهه اول آذرماه به استان ها ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه طرح های اشتغالزایی می توانند بین 100 میلیون تا 2 میلیارد تومان از تسهیلات صندوق توسعه ملی استفاده کنند، تصریح کرد: 4 دستگاه بر تحقق و اجرایی شدن طرح ها و پروژه های اشتغالزایی نظارت می کنند.
معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری تصریح کرد: مدیر کل روستایی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رییس سازمان برنامه و بودجه و نهادی که صادرکننده مجوز اشتغال است، گروه نظارتی طرح های اشتغالزایی مناطق روستایی و عشایری را تشکیل می دهند.
رضوی با بیان اینکه معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری نیز بر روند اجرایی شدن طرح های اشتغالزایی نظارت می کنند، خاطرنشان کرد: وزارتخانه های جهاد کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت، سازمان صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری از دستگاه های صادرکننده مجوز پروژه های اشتغالزایی هستند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری یادآور شد: با وزارت جهاد و وزارت صنعت، معدن و تجارت به توافق رسیده ایم تا در هر دهستان یک ناحیه صنعتی ایجاد کنیم که این ناحیه صنعتی در روستایی که بیشترین قابلیت را دارد، ایجاد می شود.
رضوی با اشاره به ضرورت ایجاد مرکز خدماتی و مجتمع آموزشی در هر دهستان اظهار داشت: با وزرای آموزش و پرورش و بهداشت و درمان در این باره صحبت کرده ایم و از این طرح استقبال کرده اند.
وی با بیان اینکه انتظار داریم تا در خصوص اعتبارات تخصیص یافته به مناطق محروم توجه بیشتری شود، تاکید کرد: تاکنون 250 میلیارد تومان اعتبارات برای مناطق محروم و روستایی تصویب شده است اما حتی یک ریال از آن تخصیص داده نشده است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با بیان اینکه طی سه سال سالانه 27 درصد به مناطق محروم و روستایی اعتبار تخصیص داده می شود، خاطرنشان کرد: در دوره ای اعتبارات مناطق محروم 100 درصد تخصیص یافت.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری تاکید کرد: تقاضا داریم دو ردیف 250 میلیارد تومانی اعتبار به مناطق محروم اختصاص یابد که این اعتبارات به طور صددرصدی تخصیص یابند.
نظر شما