به گزارش خبرنگاراجتماعی خبرگزاری شبستان، ابوالحسن فیروز آبادی در همایش کارآفرینان خیّر، خیّرین، کارآفرین که در سالن تلاش برگزار شد گفت: شاهد روند اجتماعی تر شدن حوزه سیاسی و اقتصادی در دنیا هستیم.
وی افزود:قدرت ساختار اجتماعی به مراتب افزایش یافته است و ادامه خواهد یافت.
فیروز آبادی ادامه داد: در حوزه اقتصادی نیز، اقتصاد اجتماعی شده است و شاهد کار آفرینی و کسب و کار های اجتماعی هستیم.مشارکت سیاسی به مشارکت مدنی تبدیل شده است.
قائممقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نظام های سیاسی از نظام قانوگذاری و پارلمانی به سمت نظام مقرارت گذاری که ذینفعان اهمیت دارند می روند. باید مراقب باشیم در کشورمان در قرن بیستم نمانیم.
دبیر شورای عالی مجازی گفت: یکی از تحولات، کار آفرینیاجتماعی است. در قرن بیستم به صورت افراط شهر نشینی را توسعه دادیم و جلوی آن را نیز نمیتوانیم بگیریم.
وی ادامه داد:امید به زندگی در کشور ما در ابتدای انقلاب ۵۲ سال بود اکنون به ۷۲ سال رسیده است.
فیروزآبادی بیان کرد: در حوزه صنعت ۳و ۵۰۰ میلیون کارگر داریم. اگر بخواهیم بهره وری را بالا ببریم ۵۰۰ هزار نفر بیکار میشوند.
وی افزود:چاره ای نداریم به سمت نوسازی صنعتی برویم. اما به دلیل اینکه هزاران نفر شغل خود را از دست ندهند، صنعت را گسترش می دهیم اما ایجاد اشتغال جدید نمی کنیم.
وی افزود: ضعف اخلاق و فردگرایی مفرد در شهرها و ابرشهرها ایجاد شده است و این مشکل نیز ادامه دار خواهد بود.
فیرو آبادی با اشاره فقر درآمدی گفت: نزدیک به ۲۰ میلیون نفر در کشور زیر خط فقر است. مشکل های دیگر کودکان خیابانی، حاشیه نشینی، مهاجرت نخبگان را داریم. می طلبد کار آفرینی اجتماعی نیز افزایش یابد.
قائم مقام وزیر کار بیان کرد: افزایش کار آفرینی اجتماعی از طریق شبکه های اجتماعی موفق آمیز است.کار آفرینی اجتماعی یک ضرورت تاریخی با توجه به تحولات جامعه مدرن است و پایداری دارد.
نظر شما