تذکر لسانی گامی تاثیر گذار در احیای فریضه امر به معروف است

امام جمعه موقت اصفهان در جلسه مبارزه با مفاسد اجتماعی گفت: تذکر لسانی گامی تاثیر گذار در احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله سیدابوالحسن مهدوی، امام جمعه موقت اصفهان در جلسه مبارزه با مفاسد اجتماعی اظهار داشت: برای اجرایی شدن این طرح، نیاز به حمایت و تلاش تمامی آحاد جامعه به ویژه دستگاه های دولتی و اجرایی شهرستان و استان است.

 

وی اجرای بهتر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را وظیفه تمام آحاد جامعه اعم از مسئولان، روحانیان، خانواده‌ها، مراکز آموزشی و دانشگاهی و رسانه‌ها دانست.
 

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری از آمادگی این مجموعه برای اجرای طرح تذکر لسانی خبر داد و گفت: تمامی مدیران دستگاه های اجرایی استان برای اجرایی شدن این طرح وظیفه دارند با ستاد همکاری کنند.

 

وی، اصفهان را سرآمد بقیه استان ها دانست و دلیل آن برای اجرای این طرح را ظرفیت‌های موجود در این شهرستان عنوان کرد و گفت: هدف از اجرای این طرح، ارائه الگوی مناسب با استفاده از ظرفیت‌های گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در سه مرحله آماده‌سازی، سازماندهی و اجرا، نظارت و ارزیابی است.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: ایجاد هماهنگی در این زمینه، شامل آگاه‌سازی مسئولان از دیدگاه مقام معظم رهبری و جلب مشارکت دستگاه‌های اجرایی، برگزاری جلسات ستاد استانی و شهرستانی، برگزاری همایش، دعوت از مسئولان ادارات برای شرکت در همایش‌های امر به معروف و نهی از منکر، طرح موضوع در جلسات شورای اداری و برگزاری شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در سال جاری بیشتر مد‌نظر قرار می گیرد.

 

آیت الله مهدوی اضافه کرد: با اجرای هر بهتر طرح تذکر لسانی در استان اصفهان و با عمل به این فریضه ها می توانیم در عملی کردن اهداف انقلاب اسلامی، الگویی برای سایر شهرهای ایران شویم.

 

حجت الاسلام و المسلمین حسین فقیهی، دبیر ستاد احیا استان نیز در این جلسه گفت: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کم رنگ شود، تسلط افکار و فرهنگ‌های بیگانه فراهم می شود که در این صورت نه تنها خودمان، بلکه نسل‌های بعدی هم با مشکل روبه ‌رو می شوند.

 

وی به تشریح دیدگاه های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر پرداخت و افزود: فریضه امر به معروف و نهی از منکر، یک وظیفه همگانی است و همه گروه ها و قشرهای جامعه برای احیای آن باید تلاش کنند.

 

وی با اشاره به انتخاب شهرستان های کاشان و شهرضا به عنوان شهرستان الگو برای اجرای طرح تذکر لسانی تصریح کرد: وجود ظرفیت های بالای فرهنگی و حوزه باعث شده که ستاد مرکزی امر به معروف و نهی از منکر کشور، این شهرستان ها را برای اجرای طرح انتخاب کنند.

 

در ادامه غلامرضا انصاری، رئیس دادگستری استان اصفهان همچنین بر ضرورت شناخت آسیب ها و ناهنجاری های جامعه در جهت اجرای هرچه بهتر این طرح تاکید کرد.

 

به گزارش روابط عمومی ستاد احیا استان اصفهان، معاون تشکل های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان و شهرستان اصفهان (تذکر لسانی) ادامه داد: گروه‌های تذکر لسانی امر به معروف و نهی از منکر در بین اقشار و اصناف مختلف در اکیپ های 10 نفری از افرادی خوشنام در حال اجراست.

 

وی تصریح کرد: در این زمینه گروه‌های تذکر لسانی آموزش می بینند و ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اصفهان نیز پیگیر می شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 67095

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha