به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت الاسلام محمدرضا حدادیان، در بازدید از کتابخانه کانون انصار سمنان،کتاب راکالایی برای مصرف همگانی عنوان کردوگفت: برای ترویج فرهنگ کتابخوانی باید کارهای ترغیبی و تشویقی در استان بیشتر شود.
حدادیان گفت: همه ما باید برای ترویج و گسترش فرهنگ کتاب وکتاب خوانی در جامعه تلاش کنیم تا این فرهنگ بیش از گذشته در جامعه نهادینه شود.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد اهمیت کتاب در تکامل جامعه و اینکه ترویج فرهنگ مطالعه یک وظیفه دینی و ملی است، ادامه داد:می توان با برنامه ریزی های مناسب و اقدامات فرهنگی، فرهنگ کتابخوانی را در جامعه و به ویژه در بین جوانان تقویت کرد.
عظمت یک جامعه به میزان افراد فرهیخته و کتابخوان آن بستگی دارد
حدادیان با بیان اینکه عظمت یک جامعه به میزان افراد فرهیخته و کتابخوان آن بستگی دارد، اظهار داشت: تشویق مردم به مطالعه و کتابخوانی در مساجد یکی از مهمترین راهکارهای جذب نوجوانان و جوانان به مساجد بوده که باید به طور ویژه به این موضوع پرداخته شود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان، فضای مجازی را به عنوان رقیبی برای کتاب برشمرد و اظهار داشت: فضای مجازی به یک منبع تغذیه نیاز دارد و اگر این منبع کتاب باشد می توان از این رقیب هم به نفع کتاب بهره گرفت.
وی کتاب در نظام هدایتی انسان نقشی مهم و تاثیرگذار دارد و رشد و تعالی انسان در همه عرصهها از آن سرچشمه گرفته و کتاب به نوعی بال از مبدا تا مقصد نهایی انسان است.
حدادیان با بیان اینکه کتاب در زندگی بشر جایگاهی مهم دارد گفت: تالیف هر جلد کتاب که محصول سالها تلاش، تحقیق و پژوهش است باعث ارزشمند شدن جایگاه کتاب شده است.
فعالیت ۸۵ کتابخانه در کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان
مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان از فعالیت ۸۵ کتابخانه در کانون های فرهنگی هنری مساجد این استان خبر دادواضافه کرد: از این تعداد ۶۲ کتابخانه مخزن دار کانون مساجد شهری و ٢٣ کتابخانه مساجد روستایی در این استان به علاقمندان خدمات ارائه می دهند.
وی تصریح کرد: از این تعداد کتابخانه ۱۵ کتابخانه در شهرستان سمنان، ١١ کتابخانه در گرمسار، چهار کتابخانه در آرادان، سه کتابخانه در سرخه، هشت کتابخانه در مهدیشهر، ٢٢ کتابخانه در دامغان، ۱۶ کتابخانه در شاهرود و شش کتابخانه در میامی فعالیت دارند.
حدادیان با اشاره به اینکه ۷۶ کتابخانه باز نیز درکانون های مساجد استان سمنان فعالیت دارند گفت: از این تعداد ۵۲ باب شهری و ۲۴ باب روستایی بوده و تعداد ۱۳ هزار و ۲۵جلد کتاب در کتابخانههای باز این استان موجود است.
نظر شما