ترویج کتاب رواج دینداری است

خبرگزاری شبستان: دکتر جوادی ترویج کتاب را خیریه مادر دانست که خود موجب رواج خیر فراوان می شود.

به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر محسن جوادی، معاون فرهنگی وزارت ارشاد امروز در اختتامیه چهارمین جشنواره تقدیر از مروجان کتابخوانی که در سالن غدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد ضمن تسلیت جانباختگان حادثه زلزله کرمانشاه گفت: ترویج کتاب نوعی بخشندگی جان، بخشش و ترویج حیات است. ترویج کتاب چیزی فراتر از خیریه های دیگر است. ترویج کتاب ترویج دانایی است و ترویج دانایی ترویج خیریه های دیگر است.

 

دکتر جوادی با بیان اینکه ترویج کتاب یک خیریه مادر است، عنوان کرد: ترویج کتاب ترویج عشق و احساس است. وقتی دانایی در جامعه رواج می یابد خیلی از کارها مسیر درست خود را پیدا می کند و سامان می یابد، در حقیقت ترویج کتاب رواج دادن دینداری و ایمان است. ترویج کتاب کار بسیار ارزشمندی است. اگر هر فعالیت و کار خیری روی یک ملاحظه عقلانی صورت گیرد و بدون حساب و کتاب نباشد ثمره اش بیشتر است.

 

وی با اشاره به اینکه کار خیر نیازمند فکر و گفتگو است، اظهار داشت: چنین جمع هایی می تواند مسیر بخشندگی و ترویج کتاب را مسیری درست و عقلانی کند که با خواست و نیازهای ما منطبق باشد. در این چند روزه با ابتکاراتی در ترویج حوزه کتاب مواجه شدم. نسل جوان ما با گزینه های زیادی برای پر کردن اوقات فراغت مواجه هستند و بیشتر درگیر فضاهای مجازی هستند. اگر کتاب را به شکل های مختلف ارایه دهیم قطعا می توانیم آینده بهتری را برای جامعه خود رقم بزنیم. ایران زمانی با کتاب شناخته می شد، اگر زمانی اسم ایران گفته می شد کتاب هایی چون شفا و قانون را به یاد می آوردند.

 

معاون فرهنگی وزارت ارشاد تصریح کرد: ابن سینا، ابن سینا نشد مگر با کتابخانه غنی که در اختیار داشت. امروز نیاز داریم که مجددا کشورمان با کتاب شناخته شود و بگوییم کشور ایران این کتاب ها، کتابخوان ها و فعالیت ها را در زمینه کتاب داراست. وزارت ارشاد در این حوزه می تواند یک فعالیت محدود داشته باشد. اگر هنر دوستان این باشد که بستری فراهم کنند که فعالیت های بزرگ شکل گیرد، خوب و ارزشمند است.

کد خبر 669760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha