به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام سرلک، کارشناس مسائل دینی، سه شنبه شب در مراسمی که به مناسبت دهه سوم ماه صفر در مسجد الزهرا(س) برگزار شد، گفت: پیامبراکرم(ص) در آیات قرآن کریم به عنوان اسوه حسنه معرفی شدند.
وی افزود: رسول اکرم(ص) زمانی که پسرشان ابراهیم را دفن کردند شروع کردند به محکمکاری مزار او، اصحاب پرسیدند این یک قبر است چه اهمیتی دارد که شما اینقدر به آن میرسید، حضرت فرمودند: «خدا دوست دارد انسان هر کاری که انجام میدهد به بهترین شکل ممکن انجام دهد».
حجت الاسلام سرلک ادامه داد: با توجه به سیره زندگی و فرمایشات نبیاکرم(ص) انسان باید نسبت به کارهای خود احساس مسئولیت کند و هر کاری که انجام میدهد به صورت تمام و کمال و در زیباترین حالت ممکن انجام دهد.
این کارشناس مسائل دینی در ادامه تصریح کرد: انسان باید در هر حوزهای که فعالیت میکند به بالاترین نقطه اوج در آن حوزه بیاندیشد و هدفگذاری و تلاش خود را در راستای رسیدن به آن هدف صرف کند، که اگر اینطور شود آن زمان رضایت معنای واقعی خود را پیدا میکند به بیان دیگر انسان باید برای رسیدن به اوج تلاش کند اگر به آن رسید خدا را شکرگذار باشد و اگر نرسید راضی به رضای خدا باشد.
وی با اشاره به اینکه خداوند مالک انسان است، گفت: انسان مملوک خداوند است بنابراین انسان باید هر کاری را به بهترین شکل آن انجام دهد حتی اگر قبر درست میکند، بهترین قبر را بسازد، انسانی که در کار خود کم میگذارد فراموش کرده است که متعلق به خداوند است.
حجت الاسلام سرلک با بیان اینکه انسان از آن جهت که متعلق به خداوند است سیری ناپذیر است و به کم قانع نمیشود، اظهار داشت: هر چه به انسان بدهند باز هم میخواهد در اصل انسان در فطرت خود به دنبال خدا میگردد، خدا را میخواهد، این که در عالم دنیا گرفتار میشود از این جهت است که خدا را گم میکند و به بیراهه میرود، خداوند متعال این دنیا و انسان را طوری طراحی کرده که انسان به بسیاری از خواستههایش که در راستای رسیدن به خدا و اثبات مالکیت خداوند نیست، نمیرسد.
این مشاور امور دینی با اشاره به جلوهگری کربلا، گفت: کربلا از آن جهت جلوه کرد که امام حسین(ع) مالکیت خداوند را جدی گرفته بود، آن حضرت در دعای عرفه میفرمایند: «خدایا من کسی هستم که خوبیهایم هم بدی است» این که امام خوبیهای خود را در پیشگاه خداوند بدی میشمارد به این خاطر است که خود را متعلق به او میداند.
وی با بیان اینکه انسان با اشک ریختن در مجلس اباعبدالله(ع) از تمام گناهان، بدیها و خودخواهیها پاک میشود گویی بعد از اشک ریختن خدا را پیدا میکند، ابراز کرد: امام حسین(ع) در میان روضهها و اشکها انسان را هدایت میکند، حضزت زمانی که قصد حرکت از مکه به سمت کربلا کردند فرمودند: هر کس میخواهد تا خدا برود با ما بیاید، میلیونها انسان در مسیر زیارت اربعین به دنبال چه چیزی باارزشتر از خدا میگردند. امام راحل فرمودند ما هر چه داریم از محرم و صفر است.
این کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه مجلس روضه کلاس درس است، گفت: کسی که در عزای حسین(ع) به سوگ نشسته در اعمال و رفتار خود تجدید نظر میکند بعد از اتمام عزاداریها و شروع روال عادی زندگی دائما به این فکر است که کاری نکند از چشم خدا بیفتد، حرامی مرتکب نشود و واجبی را فروگذار نکند، این گونه اباعبدالله(ع) کشتی نجات است.
صحنه زندگی صحنهای است که باید مالکیت خداوند را اثبات کند، در غیر این صورت این زندگی به سعادت و عاقبت به خیری ختم نخواهد شد، اثبات مالکیت خداوند نیز جز با امام حسین(ع) ممکن نیست، دنیا را باید با سیدسالارشهیدان امام حسین(ع) دور زد و به خدا رسید. این که لقب حضرت اباعبدالله است یعنی ایشان پدر بندگی خداوند است کسی است که خود بنده خدا و پدر بندگان خدا است امام حسین(ع) کسی است که انسانها را بنده خدا میکند.
نظر شما