کانون‌های مساجد می‌توانند احیاگر کارکردهای این خانه‌های خدا باشند

خبرگزاری شبستان: معاون سابق ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، گفت: می‌توان با بهره‌مندی از تخصص، مهارت، تجارب و دانش صاحب‌نظران و متخصصان حوزوی و دانشگاهی به تقویت عمران معنوی و احیای کارکردهای مساجد پرداخت.

محمدرضا جعفری در گفت‌وگو با خبرگزاری شبستان، درباره جایگاه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در کشور، گفت: این کانون‌ها شجره طیبه‌ای هستند که با هدف عمران معنوی و احیای کارکردهای فرهنگی هنری مساجد و تحقق مسجد تراز اسلامی تشکیل شده‌اند.

 

وی گفت: مسجد، پایگاه فرهنگی دایمی و مستقل از سازمان‌ها، اصناف، گروه‌ها، تشکل‌ها و احزاب است و حتی شخصیت‌ها و جریان‌های سیاسی و اجتماعی از جایگاه و ظرفیت مساجد، اعتبار و بهره می‌گیرند.

 

معاون سابق آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، در ادامه به تبیین ویژگی‌های این کانون‌ها پرداخت و خاطرنشان کرد: کانون‌های مساجد سرمایه‌های عظیم اجتماعی، فرهنگی و دینی هستند که در سطح جامعه در راستای تغییر نگرش و راهنمایی نسل جوان به سوی مباحث اندیشه‌ای اثرگذار بوده‌اند.

 

جعفری اولین وظیفه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را عمران معنوی مساجد دانست و گفت: سال‌ها تلاش شده است تا متولیان مسجدی، عمران فیزیکی را مهم‌تر از عمران معنوی بدانند و کانون‌های مساجد برای تغییر این نگرش و اهمیت‌دادن به عمران معنوی تلاش می‌کنند.

 

وی هیات امنا، فرماندهان پایگاه‌های بسیج و کانون‌های فرهنگی هنری را مهم‌ترین متولیان مسجدی در برجسته کردن و اولویت دادن به عمران معنوی نسبت به عمران فیزیکی دانست و اضافه کرد: تحقق این موضوع نیازمند تولید محتوا و ادبیات، تربیت کادر متخصص و استفاده از دانش و تجارب صاحب‌نظران حوزوی و دانشگاهی است.

 

این کارشناس فعالیت‌های فرهنگی هنری مساجد، گفت: ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور می‌تواند با بهره‌مندی از تخصص، مهارت، تجارب و دانش صاحب‌نظران و متخصصان حوزوی و دانشگاهی به تقویت عمران معنوی و احیای کارکردهای مساجد با استفاده از ظرفیت این کانون‌ها بپردازد.

 

 

 

کد خبر 669424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha