به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام سرلک مشاور امور دینی، یکشنبه شب در مراسمی که به مناسبت دهه سوم ماه صفر در بیت الحسین(ع) برگزار شد، گفت: خداوند برای تربیت انسانها و عبور آنان از هوای نفسشان امام حسین(ع) را به یاریشان فرستاده است.
وی افزود: امام صادق(ع) فرمودند: « آه کشیدن برای ظلمی که به ما اهلبیت روا شده تسبیح است»، فاصله ما با امام حسین(ع) با یک آه از بین میرود، انسان گناهکار از پشت خلوارها نفسانیت به ناگاه با نظر عنایت امام حسین(ع) به نور توحید متصل میشود.
وی امام حسین(ع) را جلوه مسیر هدایت به سمت نور الهی دانست و ابراز کرد: هر کس دست به دامان امام حسین(ع) شود مسیر برای او کوتاه می شود. امام حسین(ع) بساط بندگی خداوند متعال را در عالم پهن کرده است. حجت الاسلام سرلک با اشاره به اینکه ائمه اطهار(ع) همه کشتی نجات هستند اما کشتی امام حسین(ع) سریعتر است، اظهار داشت: به اندازه یک آه و یک قطره اشک در چشم جمع شده، درب خانه امام حسین(ع) به روی همه باز است.
این خطیب مشهور ادامه داد: طبق روایات وارده فضیلتهای بیشماری برای زیارت اربعین ذکر شده از جمله این که برای هر قدم زائر امام حسین(ع) در اربعین هزار گناه او بخشیده و هزار حسنه و هزار درجه به او عطا میشود. امام صادق(ع) در زیارت اربعین میفرماید: « حسین خون قلبش را در راه خدا بذل کرد تا بندگان را از ظلمت نادانی و حیرت گمراهی رهایی بخشد».
وی افزود: منظور از خون قلب آن است که امام حسین(ع) تمام داروندار و عزیزانش را در راه خدا نثار کردند، بذل نیز به معنای بخشش بدون انتظار پاداش است به همین خاطر امام حسین(ع) در روز عاشورا به خداوند عرض کردند خدایا من راضیم به رضای تو، من تسلیم امر توام، من غیر از تو معبودی ندارم.
حجت الاسلام سرلک با بیان اینکه امام حسین(ع) باب هدایت انسانها شدند، گفت: امام حسین(ع) حتی در روز عاشورا در مقابل لشکری که برای کشتن ایشان جمع شده بودند ایستاد و فرمودند: هل من ناصر ینصرنی؛ تا لشکر یزید هدایت شوند.
این کارشناس مسائل دینی با اشاره به اینکه جایگاه روضه، هیئت و پیادهروی اربعین دارای جایگاه رفیعی است، تصریح کرد: هر مکان، زمان و هر کاری که انسان را به امام حسین(ع) متصل کند در اصل او را به خدا میرساند، انسان که مخلوق خداوند است در این دنیا گرفتار شده و خدا را گم کرده است، امام حسین(ع) انسان را به معبود حقیقی و ازلیاش پیوند میدهد. تلخترین حادثهها در تکرار و گذر زمان از یاد میروند اما حادثه کربلا بعد از 1300 سال تکراری نمیشود و هر بار که روضه میخوانند و دلها منقلب میشود.
نظر شما