اجرای 178پروژه نوسازی و تجهیز مدارس خراسان رضوی تا اول مهر

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه بودجه نوسازی و تجهیز مدارس پنج برابر می شود، از اجرای 178پروژه نوسازی و تجهیز مدارس استان تا اول مهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار شبستان از مشهد، محمدتقی فخریان، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز (23شهریور) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با پنج برابر شدن بودجه کشوری نوسازی و تجهیز مدارس و کمک‌های خیرین در بخش نوسازی و تجهیز مدارس نیز امسال افزایش و جذب اعتبار داریم.


فخریان با اشاره به این مطلب که ساماندهی نیروهای انسانی انجام شد و نیروها در هفت قطب با توجه به بومی‌بودن جایگزین شدند، افزود: سه هزار و 500 نفر در این آزمون شرکت کردند و نزدیک به 60 درصد از شرکت‌کنندگان پذیرش شدند و استان خراسان رضوی با بیشترین آمار قبولی نسبت به سایر استان‌ها حائز مقام اول شد.

 

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار داشت: گروه دوم برای ساماندهی، نیروهای سرباز معلمان بودند که نزدیک به 520 نفر سرباز معلم شناسایی شده، آموزش‌های دوره ضمن خدمت را فرا گرفتند و از اول مهرماه به مناطق دور دست و محروم استان با توجه به کمبودهای مناطق اعزام می‌شوند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه برای ساماندهی فضاهای آموزشی امسال 640 کلاس درس به مجموع کلاس‌های مدارس استان خراسان رضوی اضافه شده است، افزود: این تعداد کلاس اضافه شده 75 پروژه دولتی،46 پروژه در شماره پروژه‌های مشارکتی با استانداری و دولت قرار می‌گیرند، 54 پروژه مربوط به حمایت و کمک‌های خیرین استان خراسان رضوی است.

 

فخریان ادامه داد: مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان خراسان رضوی، به اداره‌کل آموزش و پرورش قول اجرای 178 پروژه نوسازی و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی را تا آغاز مهر ماه سال جاری داده است.


مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به این مطلب که هم اینک 85 درصد مدارس استان در نوبت صبح ساماندهی شده اند که بر این اساس مدارس 17 به صورت 100 درصدی شهرستان در نوبت صبح ساماندهی شده است، گفت: استان خراسان جزو 10 استان نخست کشور در ساماندهی مدارس در نوبت صبح است.

وی با بیان اینکه در10 منطقه و ناحیه در مشهد نیز 15 تا 20 درصد دانش آموز در شیفت بعداز ظهر تحصیل می کنند، اظهارداشت: در 20 شهرستان دیگر بین پنج تا 15 درصد دانش آموزان در نوبت بعد از ظهر به مدرسه می روند که به دلیل کمبود فضای آموزشی امکان برنامه ریزی در نوبت صبح نبود.

 

وی با اشاره به تشکیل کارگروه‌های پنج گانه پروژه مهر در اردیبهشت ماه امسال گفت: در این کارگروه ها تعیین تکلیف نیروهای نهضت سوادآموزی و حق‌التدریس به عنوان تامین و ساماندهی نیروی انسانی برای سال تحصیلی جدید در اولویت قرار گرفت.

پایان پیام/

کد خبر 66863

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha