به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام والمسلمین سیدیحیی جعفری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان، امروز(۲۰ آبان) در دیدار مدیرکل نهادکتابخانه های عمومی استان، جمعی از کتابداران و مسئولین فرهنگی به مناسبت آغاز هفته کتاب و کتابخوانی با تأکید بر اینکه به مقوله فرهنگ بیشتر باید توجه کرد؛ افزود: فعلاً در سخنرانی های مسئولین، مقوله اقتصاد مطرح است.
وی با بیان اینکه البته اقتصاد هم مهم است و اگر اقتصاد درست نباشد هیچ چیز درست نمی شود و اگر زندگی مردم در زمینه اقتصادی ناقص است مسئولین باید به فکر باشند؛ گفت: متأسفانه به دلیل مشکلات اقتصادی یک سری مشکلات خاصی در جامعه ما بوجود آمده اما مقوله فرهنگ از همه مهمتر و اثرگذارتر است.
امام جمعه کرمان با تأکید بر نقش خانواده متدین و بصیر در هدایت فرزندان اظهار داشت: خانواده ها را باید دریابیم، این مسئله اساسی است؛ معجزه ما خانواده است اگر بتوانیم آن را دریابیم زیرا اگر خانواده به معنای صحیح کلمه، اصلاح شد و توانست بچه خوب تربیت کند مشکلات حل می شود.
وی ادامه داد: بعد از خانواده، مسئله آموزش و پرورش است؛ اگر این دو نهاد بتوانند به تکلیف الهی خود عمل کنند، جامعه ما صالح از کار در می آید اما مسئولین نتوانستند خوب عمل کنند که نتیجه آن را امروز، ملموس ببینیم زیرا اگر شده بود که رهبری اینقدر دغدغه نداشت.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان مسئله کتابخوانی را بسیار دقیق و ظریف توصیف کرد و بیان داشت: اگر توانستیم کاری بکنیم که همه بچه ها دریابند مطالعه کتاب شیرین و مثمر ثمر است، این یک موفقیت بسیار ارزشمند است و در این زمینه عمل رهبری در کتابخوانی باید الگو برای همه ما باشد.
وی استفاده بهینه از وقت در کشور را کم دانست و با تأکید بر اینکه راه علاج برای کتابخوانی را باید پیدا کرد؛ اظهار داشت: اگر خانه و مدرسه خوب عمل کردند آینده خوب است و اولاً باید مطالعه در کشور نهادینه شود، ثاًنیا بدانیم چه کتابی بخوانیم و باید در این زمینه راهنمایی داد.
حجت الاسلام جعفری با استفاده از حدیثی از امام کاظم علیه السلام، نقش عقل در زندگی را مورد تأکید قرار داد و با بیان اینکه هر جا نارسایی می بینید از این است که عقل ها درست کار نمی کند؛ گفت: عوامل گمراهی امروز فراوان است و همین فضای مجازی چه بر سر افراد می آورد که باید این را علاج کنید.
وی با تصریح به اینکه روحانیت نگفته فضای مجازی، مطلق مورد استفاده نباشد بلکه باید ساماندهی شود؛ خطر جنگ نرم را بار دیگر هشدار داد و گفت: روحانیت و حوزه های علمیه باید به وظیفه خود عمل کند و برای این مسائل وقت بگذارند زیرا در مقطع بسیار خطرناکی زندگی می کنیم و اگر علاقه مندیم که دین و جامعه و بچه های ما سالم بماند باید خیلی تلاش کرده ودر برابر جامعه و فرزندان احساس مسئولیت کنید.
نظر شما