پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارومیه زیر ذربین خبرنگاران

خبرگزاری شبستان: تور خبری بازدید از پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارومیه با حضور خبرنگاران به مدت یک روز (۱۶آبان) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، در بازدید خبرنگاران از طرح توسعه بیمارستان امام خمینی ره، محمود ساری خان، مشاور رئیس دانشگاه گفت: یکی از مشکلات عدیده دانشگاه در دوران گذشته نبود نقشه راه و استراتژی کلان بود که در دوره جدید اولین اقدام صورت گرفته، مطالعه وضعیت دانشگاه و تدوین نقشه راه انجام گرفت.

 

وی افزود: امروز افتخار ما این است که دانشگاه دارای نقشه راه است.

 

به گفته وی، پراکندگی پردیس های دانشگاه در اقصی  نقاط شهر ضعف دیگری بود که مشکلات ریز و درشتی ایجاد کرده بود و برای حل مشکل، پردیس دانشگاه در جاده سرو برای زمینه آموزشی، دهکده سلامت در ابتدای جاده سرو برای زمینه های آموزشی و درمانی و ساختمان نیمه تمام واقع در کنار باغ رضوان نیز ستادی خواهد بود و همه معاونت های دانشگاه در آنجا تجمیع خواهد شد.

 

مشاور رئیس دانشگاه اظهار کرد: طرح توسعه بیمارستان امام خمینی (ره) با ۲۰۰ تخت و در زمینی به زیربنای ۲۰ هزار متر مربع احداث می شود و شامل اورژانس، اتاق ها جراحی، واحد های تشخیص سرطان و... خواهد بود.

 

ساری خان گفت: نکته جالب ماجرا این است که زمین بیمارستان در آذرماه سال ۹۵ تحویل داده شد و اکنون در کمتر از ۱۲ ماه آماده بهره برداری است و این پروژه یک استاندارد جدید در ساخت ساز بیمارستان ها در کشور ایجاد کرده است.

 

وی درباره اورژانس طرح توسعه بیمارستان امام خمینی (ره) تصریح کرد: این اورژانس در شمال غرب کشور بی نظیر است.

 

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارومیه، درباره مجتمع  کلینیک و دی کلینیک تدبیر گفت: این بنا، در ۱۶ طبقه  و در زیربنای ۲۵ هزار متر مربع احداث شده است.

 

ساری خان افزود: دی کلینیک در طبقه منفی یک مجتمع  قرار دارد و در طبقات بالا نیز واحد های تجاری پزشکی و‌کلینیک ها قرار دارند و دو طبقه بالا نیز، رستوران برای پذیرایی از مهمانان دانشگاه در نظر گرفته شده است.

 

به گفته وی، جراحی های سرپایی که نیاز به بستری طولانی ندارند یا طول زمان بستری کمتر از یک روز خواهد بود،  در این مجتمع انجام خواهد شد.

 

مشاور رئیس دانشگاه اظهار کرد: در ۱۶ شهرستان آذربایجان غربی کلینیک های تخصصی نیز احداث شده است که همه به صورت آنلاین به مجتمع تدبیر وصل شده اند.

 

ساری خانی، تصریح کرد: مجتمع تدبیر با اعتبار ۶۳ میلیارد تومان خریداری و بعد هم امکاناتی به آن اضافه شده است.

 

وی درباره نیروی انسانی که در این مرکز مشغول کار خواهند بود، گفت: در هر طبقه ۷ واحد و در هر واحد ۲ تا ۳ پزشک حضور خواهند داشت که در مجموع نیز به صورت همزمان، ۳۰۰ پزشک مشغول کار هستند.

 

ساری خان درباره داروخانه رباتیک این مجتمع نیز عنوان کرد: داروخانه رباتیک مجتمع تدبیر در نوع خود در کشور بی نظیر است و در این داروخانه از چیدن داروها در قفسه ها تا ارائه دارو به مراجعه کنندکان بصورت رباتیک انجام خواهد شد، در این طرح که با همکاری فنلادی ها اجرایی خواهد شد، انبارداری نیز به صورت آنلاین خواهد بود و دیگر داروی اشتباه به مراجعه کنندگان داده نخواهد شد.

 

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی درباره بیمارستان زنان و زایمان اظهار کرد: یکی از مشکلات ارومیه، قدمت بالای بیمارستان زنان کوثر بود که به ۹۰ سال می رسید و در آن خدمات مناسبی به مراجعه کنندگان ارائه شود.

 

وی اضافه کرد: برای حل این مشکل، بیمارستان جدید تخصصی و فوق تخصصی بانوان در ۲۵ هزار متر مربع و با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان در حال احداث است که در صورت تمام اسکلت پیشرفت ۳۰ درصدی را شاهد خواهیم بود.

 

ساریخان اظهار کرد: این بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی خواهد بود.

علی صدقیانی فر، رئیس مرکز بهداشت ارومیه نیز در بازدید خبرنگاران از مجتمع خدمات سلامت باروری مادر، گفت: در  این مجتمع، خدماتی شامل آموزش و‌مشاوره قبل ازدواج، مشاوره ژنیتیک اجتماعی، خدمات باروری، مشاوره تغذیه با شیر مادر، مراقبت بارداری پر خطر، آموزش آمادگی برای زایمان و زایمان ایمن ارائه می شود.

 

به گفته صدقیانی فر، از زمان افتتاح این مجتمع در (12اردیبهشت) سال جاری تا کنون بیش از ۳۰۰ زایمان طبیعی فیزیولوژیک انجام شده است، ضمن آنکه تمام خدمات ارایه شده به منظور ترویج زایمان طبیعی، رایگان است.

 

کد خبر 668185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha