به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، امیدوار آقایی، جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان، با بیان ان مطلب در جمع خبرنگاران گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات استان به عنوان کمیته مشارکت های مردمی، اسکان و تغذیه همگام با سایر کمیته های ستاد اربعین از ابتدای برنامه راهپیمایی عظیم اربعین حسینی در خدمت زائران اباعبدالله الحسین (ع) هستند.
وی افزود: در پایانه چذابه 265 موکب استقراری در محل پایانه از ابتدا تا انتها و 205 موکب از ورودی استان از سمت اندیمشک تا سه راهی بستان کار خدمت رسانی به زائران امام حسین (ع) را بر عهده گرفتند و خوشبختانه تاکنون زائرینی که از این مرز عبور کردند با کمترین مشکل هم در جهت اسکان و هم تغذیه مواجه بودند.
وی اضافه کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات در سه بخش اسکان، جمع آوری کمک های مردمی و تغذیه فعالیت خود را از ابتدای راهپیمایی عظیم اربعین حسینی آغاز کردند و ما برای ورود زائر به خوزستان از چهار مسیر اصلی خوزستان شامل اندیمشک، ایذه، بهبهان و هندیجان تمام بقاع متبرکه، حسینیه ها و مساجدی که اسکان داشتند و همچنین راه اندازی مواکب اسکان در چهار ورودی را هماهنگ کردیم و هر زائری که از استان های مختلف وارد خوزستان می شود با استقبال مردم هم در جهت اسکان و هم تغذیه مواجه می شوند.
آقایی، تصریح کرد: بعد از ورودی های استان، ورودی های هر دو پایانه از سیاحی و عین 2 در اهواز و از سمت خرمشهر از فلکه مقاومت تا پایانه، مواکب به ترتیب استقرار پیدا کردند و شناسنامه دار و پروانه دار شدند و کار اسکان و تغذیه را انجام می دهیم.
وی عنوان کرد: کاری که امسال با فرهنگ سازی انجام گرفت این بود که در طول یک سال از مسیر اهواز تا بستان خانه های شخصی افراد برای اسکان زائران اعلام آمادگی کردند و فقط در دشت آزادگان 400 خانواده ثبت نام داشتند و در حال حاضر در اختیار هستند و هر زائری که وارد سوسنگرد می شود به خانواده های دشت آزادگانی تحویل داده می شوند.
وی با اشاره به اینکه در حمیدیه سال گذشته پنج موکب داشتیم و امسال این تعداد به 40 موکب افزایش یافته و آماده خدمت رسانی هم در جهت اسکان و هم تغذیه هستند، ادامه داد: در بستان هم وضع به همین شکل است و هر زائری بخواهد از مرز چذابه عبور کند در جهت اسکان و تغذیه هیچ گونه مشکلی نداریم.
جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان، در رابطه با ساماندهی کمک های مردمی که به مواکب انجام می گیرد، اظهار کرد: شهرهای پشتیبان پایانه چذابه 16 شهرستان هستند و هر آنچه کمک مردم آن شهرستان جمع آوری می کنند تقدیم مواکب همان شهرستان می شود.
وی با بیان اینکه در بحث آب شرب، یخ و نان به صورت متمرکز در مرکز استان پشتیبانی می کنیم، اذعان داشت: در بحث پخت نان روزانه 100 هزار قرص نان پخته و به صورت متمرکز بسته بندی شده در اختیار مواکب قرار می گیرد.
آقایی، با اشاره به اینکه چهار مرکز پخت نان و 6 موکب پخت نان مردمی (نان سنتی) در چذابه و سه مرکز پخت نان در بستان و سوسنگرد به صورت مردمی روزانه کار پخت نان مواکب را بر عهده دارند، ابراز کرد: مابقی امور مواکب که در پایانه چذابه و بین راهی وجود دارد، توسط خود موکب داران و با امکانات شخصی و مردمی اداره می شود.
وی با بیان اینکه که آنچه ما هم به عنوان آب یخ، میوه و پشتیبانی های دیگر به مواکب کمک می کنیم همه از طریق خیرین تامین می شود، گفت: از اول ماه صفر تا صبح روز 18 صفر، 365 هزار و 731 زائر از مرز چذابه با سلامتی کامل به عراق اعزام شدند و از این تعداد 82 هزار و 669 نفر به سلامتی زیارت کردند و برگشتند و خوشبختانه هیچ زائری از این مسیر با مشکل مواجه نشده است.
نظر شما