به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، این نشست با هدف بررسی استفاده از نقش تاثیرگذار و فرهنگ آفرین قرآن کریم در جامعه، توسعه تعالیم این کتاب نورانی در بین شهروندان، بهره گیری از تمامی ظرفیت ها و امکانات موجود، تبیین وظایف خطیر مدیریت شهری در جهت گسترش فعالیت ها و برنامه های قرآنی و تحقق دستورات مکتب انسان ساز اسلام در دفتر شورای اسلامی شهر بندرعباس برگزار شد.
میر اسماعیلی، کارشناس مجمع مشورتی کمیسیون فرهنگی شوراهای اسلامی شهرها در این نشست گفت: با توجه به ضرورت شناسایی، معرفی، ساماندهی، گسترش و حمایت از فعالیت های قرآنی، ارتقای فرهنگ و معارف عالیه کلام وحی، تعامل هر چه بیشتر با دست اندرکاران و فعالان امور قرآنی، ایجاد فضای معنویی و تمهید شرایط انس و الفت شهروندان با قرآن، طرح های پیشنهادی این مجمع در 20 آبان امسال در کمیسیون فرهنگی شوراهای اسلامی شهرها به تصویب رسید.
وی افزود: در این طرح ها به شهرداری های سراسر کشور پیشنهاد می شود با در نظر گرفتن شرایط، امکانات و مقتضیات محلی و از تاریخ ابلاغ این مصوبه اقدامات لازم جهت شناسایی، معرفی، ساماندهی، گسترش وحمایت از فعالیت های قرآنی را انجام دهند.
میراسماعیلی اظهار داشت: این مصوبات مشتمل بر 30 طرح در 45 مرکز استان و کلان شهر اجرا خواهند شد.
وی تصریح کرد: این طرح ها با رویکرد یکپارچه سازی فعالیت های قرآنی، بسترسازی برای انجان برنامه های مختلف قرآنی توسط شهرداری ها و استفاده از منابع مالی شهرداری ها جهت اشاعه و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه برگزار می شوند.
حجت الاسلام محمد علی لبخندان، مشاور استاندار هرمزگان و معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحیه2 بندرعباس، نیز در این نشست ضمن تسلیت شهادت اباعبدالله الحسین(ع)، گفت: یکی از معیارهای امام حسین(ع) در دوستی و مودت با افراد، توجه وتدبر آنان در قرآن کریم بود.
وی با اشاره به مهجوریت قرآن، افزود: متاسفانه تاکنون آنگونه که باید به فرهنگ نوانی قرآن توجهی نشده و از این رو این کتاب آسمانی فردای قیامت به خاطر مهجوریتش از ما شکایت خواهد کرد.
حجت الاسلام لبخندان، در ادامه به میزبانی استان هرمزگان از مرحله کشوری جشنواره قرآنی مدهامتان و تاکیدات مکرر استاندار بر همکاری همه جانبه تمامی ادارات و نهادها در برپایی این جشنواره اشاره کرد و اظهار داشت: مهجوریت قرآن در استان ما به دلیل همراهی نکردن عده ای از مدیران دستگاه ها در برگزاری مطلوب جشنواره قرآنی مدهامتان است.
وی با بیان اینکه در اجرای طرح های مصوب کمیسیون فرهنگی شوراهای اسلامی شهرها باید به توانایی شهرداری ها نیز توجه شود، بیان داشت: انجام بعضی از کارها همچون تفسیر از توان شهرداری ها خارج است و باید با هماهنگی با دستگاه های مرتبط صورت گیرد.
ناصر جعفرزاده، مشاور قرآنی استاندار و سرپرست دارالقرآن الکریم هرمزگان، نیز در این نشست در پاسخ به سئوالی که چه دستگاهی متولی امور قرآنی است، گفت: به زودی با هدف ساماندهی برنامه های قرآنی، شورای عالی قرآن استان به ریاست استاندار تشکیل می شود.
وی افزود: در این شورا، پیشکسوتان، نخبگان و فعالان قرآنی استان و نمایندگانی از دستگاه های دست اندرکار فعالیت های قرآنی عضو خواهند بود.
پایان پیام/
نظر شما