به گزارش خبرگزاری شبستان، امیر دریادار سیاری از جمله مردان غیور رزم و نبرد است که از سال 1386 با حکم رهبر انقلاب در جایگاه فرمانده نیروی دریایی خدمات ارزشمندی را در نیروی دریایی ارتش برجای گذاشته است.
دریادار حبیب الله سیاری در دی ماه 1334 در شهرستان فسا از استان شیراز دیده به جهان گشود و بعد از گذراندن تحصیلات دبیرستانی در سال 1353 وارد دانشکده افسری نیروی زمینی ارتش شد و پس از طی مراحل مقدماتی در رشته تکاوری به خدمت نیروی دریایی درامد، دریادار سیاری دورههای کلاه سبزی، دافوس و علوم استراتژیک را در دانشگاه عالی دفاع ملی گذرانده
و مدرک دکتری را کسب کرد و با طی مدارج عالی علمی و پژوهشی به عضویت هیات علمی دانشگاه دفاع ملی در آمد.
دریادار سیاری پس از آن به ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران منتقل شد و به عنوان جانشین معاون هماهنگ کننده، مشاور نظامی و معاون امور اجرایی و پشتیبانی خدمات رزمی ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران به ایفای نقش پرداخت.
امیر دریادار حبیبالله سیاری در سال ۱۳۸۴ به عنوان جانشین فرمانده نیروی دریایی به نداجا بازگشت. و از سال 86 بعنوان هفتمین فرمانده نیروی دریایی منصوب شد و به مدت 10 سال و 3 ماه این مسولیت را بر عهد داشته است.
از جمله مسئولیتهای امیر دریادار حبیبالله سیاری : فرماندهی آموزش تفنگداران دریایی منجیل،فرماندهی تیپ یکم تفنگداران دریایی بندرعباس،جانشین فرمانده منطقه یکم دریایی،فرمانده آموزش تخصصهای دریایی رشت و منطقه چهارم دریایی نداجا است.
دریادار سیاری 94 ماه در مناطق عملیاتی مختلف حضوری فعال داشته و بالغ بر 32 ماموریت جنگی و اعزام به مناطق عملیاتی به ویژه آبادان و خرمشهر را در پرونده نظامی خود به یادگار گذاشته است.
نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوران فرماندهی دریادار سیاری به موفقیتها و دستاوردهایی چون ساخت ناوشکن جماران ۱ و ۲، ساخت انواع شناورهای سطحی و زیرسطحی، حضور و پیشروی در آبهای آزاد، تأمین امنیت کامل ناوگان حملونقل دریایی و مقابله با دزدان دریایی دست یافته است.
اعزام بیش از 50 ناوگروه به آبهای آزاد در زمان فرماندهی دریادار سیاری با هدف مقابله با پدیده دزدی دریایی خلیج عدن و تامین امنیت خطوط کشتیرانی ایران و در کنار آن تقویت دیپلماسی دریایی با پهلوگیری ناوهای ایرانی در کشورهای دیگر توانست نیروی دریایی ارتش را از یک نیروی ساحلی به یک نیروی راهبردی در سطح بین الملل و فعال در آبهای دوردست تبدیل کند.
بنا براین گزارش ورود ناوهای ایرانی به آبهایی چون مدیترانه، اقیانوس آرام، اقیانوس هند و دماغه نیک و اقیانوس اطلس و عبور از کانال سوئز یک قدرتنمایی از سوی جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمنان به شمار میرود و در جهت پیشبرد دیپلماسی نظامی نقش موثری را در ارتباط بین المللی و همکاری آموزشی و نظامی دارد.
امیر دریادار حبیبالله سیاری در تاریخ 14/8/96 با حکم رهبر انقلاب به معاونت هماهنگکننده ارتش منصوب شد.متن حکم رهبر انقلاب به شرح زیر است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
امیر دریادار حبیبالله سیّاری
بنا به پیشنهاد فرمانده کل ارتش و نظر به تعهد و تجارب ارزنده در ستاد فرماندهی، شما را به سمت «معاون هماهنگکننده ارتش جمهوری اسلامی ایران» منصوب میکنم.
کارآمدی و چابکی بیشتر ستاد ارتش در پاسخگویی به نیازهای محوری و اولویتدار و ارتقای هماهنگی، انسجام و همافزایی در سطح ارتش، مورد انتظار است.
از تلاشهای امیر سرتیپ محمدحسین دادرس در این مسئولیت تشکر و قدردانی میکنم.
توفیقات همگان را از پروردگار متعال خواستارم.
سیّد علی خامنهای
۱۴ آبان ۱۳۹۶
دریادار سیاری از جمله فرماندهان ارشد نظامی است که تعامل خبری و رسانه ای مطلوبی با جامعه خبری داشته است که این رویکرد در معرفی نیروی دریایی راهبردی به عموم مردم نقش موثری ایفا کرده است.
نظر شما