دلایل افزایش پرونده های اختلاس از زبان سخنگوی اسبق قوه قضاییه

خبرگزاری شبستان: صادقی در مورد ارزش پرونده های فساد گفت: قوانین مربوط به فساد اقتصادی نیازمند بازنگری است. برخی از این قوانین قریب به ۸۰ سال قدمت دارند.

میرحسین میرمحمد صادقی، سخنگوی اسبق قوه قضاییه با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات در مورد افزایش پرونده های اختلاس گفت: مهمترین موضوع در این مسئله بحث عدم نظارت است که به اندازه کافی انجام نمی شود. وقتی نظارت نباشد موجب سوءاستفاده می شود.

 

معاون اسبق آموزش و تحقیقات قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خلأ قانونی در مورد فساد اقتصادی اظهار کرد: برخی از این قوانین نیازمند بازنگری است به طور مثال قانون اعمال نفوذ که جرم تلقی می شود مربوط به سال 1315 است و بیش از 80 سال گذشته بازمی گردد و نیازمند بازنگری است.

 

وی افزود: ما به کنوانسیون ضد فساد پیوسته ایم اما قوانین مان را همراستای کنوانسیون و مفاد آن نکرده ایم. بخشی از افزایش پرونده های اختلاس مربوط به رودربایستی هایی است که به طور غیرمعمول و غیرمجاز انجام می شود.

 

وی اظهار کرد: افرادی وقتی در جایگاه مسئولیت هستند به نوعی برایشان مصونیت قایل می شویم به هر صورت برخی از مفاسد به یک مسئول مربوط می شود زیرا بخش خصوصی قدرتی ندارد و به هر صورت از مجموع نهادهای دولتی و حاکمیتی مسئولان ارتباطی پیدا می کنند یا تصور می کنند اگر برخورد قضایی شود به فلان مسئول برمی خورد و یا می گویند برای نظام خوب نیست و مایه آبروریزی است در حالی که اینگونه نیست و آبروی نظام در این است که بدون رودربایستی با مظاهر فساد و اشخاص فاسد برخورد شود.

 

وی گفت: گاهی اوقات مشاهده می شود که فرد خاطی از مسئولیت کنار می رود و بعد می گویند مرده را که نباید چوب زد. در زمان مسئولیت رودربایستی می کنند و بهانه می آورند در زمانی هم که از مسئولیت کنار رفته است این تصور را می کنند.

 

میرمحمدصادقی اظهار کرد: افرادی که در مظان اتهام هستند موضوع را به مسایل سیاسی مربوط می کنند و از اثر موضوع می کاهند.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 666820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha