به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از ستاد خبری کمیته اطلاع رسانی یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال، سید مرتضی موسویان با بیان این مطلب افزود: تاکنون بیش از ۱۳۰ هزار نرم افزار تلفن همراه با اخذ کد شامد، دارای نشانه هوشمند شده اند.
وی تصریح کرد: همچنین بیش از 69 هزار وبسایت اینترنتی و بیش از ۱۷ هزار کانال و صفحه در شبکه های اجتماعی کد شامد اخذ کردهاند.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان ساخت: هدف گذاری این مرکز رسیدن به مرز ۷۰ درصدی پوشش کد شامد توسط نرم افزارهای موبایلی، پایگاه های اینترنتی، کانال ها و صفحات موجود در شبکههای اجتماعی است.
موسویان تاکید کرد: نظر وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی تسهیل اعطای کد شامد به متقاضیان است و از نظر ما تمامی ارگانها و سازمانهای مرتبط با فناوری اطلاعات می توانند با هماهنگی و مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مخاطبان خودشان کد شامد ارائه کنند.
وی ادامه داد: مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه خود را در این زمینه نظارت و رصد شبکههای اجتماعی برای جلوگیری از تخلف در فضای مجازی می داند و بر این اساس تعامل مثبت و سازندهای با مخاطبان شبکههای اجتماعی خواهیم داشت و از فعالان فضای مجازی نیز می خواهیم مشکلات و مسائل مربوط به رسانه های دیجیتال و شبکههای اجتماعی را بر اساس کد شامد به ما گزارش کنند تا بتوانیم اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهیم.
رئیس مرکز فناوری های اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با تاکید بر قابلیت تعمیم کد شامد به محصولات خارجی حوزه فناوری اطلاعات تاکید کرد: با توجه به اینکه در اعطای کد شامد با مالکیت اثر در ارتباط هستیم، این کد بر روی محصولات خارجی نیز که به کشور وارد می شوند قابل اعمال است و در نظر داریم در آینده از این کد برای محصولات خارجی وارد شده به کشور نیز استفاده کنیم تا از این طریق بتوانیم نسبت به اطمینان بخشی بیشتر به خریداران این محصولات در کشور اقدام نماییم.
یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال از تاریخ 20 تا 26 آبان ماه جاری در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار می شود و از ساعت 10 الی 20 پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.
نظر شما