امروزه بسیاری از مساجد، خالی از جمعیت به‌ویژه جوانان هستند

خبرگزاری شبستان: مدیر غرفه روزنامه اطلاعات در بیست‌و‌سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها گفت: پیش از انقلاب اسلامی، باوجود فعالیت کاباره‌ها و نمایش فیلم‌هایی با جذابیت‌های نادرست در سینماها، حضور مردم در مساجد، بسیار پر رنگ بود.

سیدعلی محمد هاشمی با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در بیست‌و‌سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، جایگاه مساجد در تحولات مختلف کشور از جمله انقلاب اسلامی را کم‌نظیر توصیف کرد و گفت: اگر مساجد نبودند، احتمالا انقلاب اسلامی ایران پیروز نمی‌شد.

 

وی با اشاره به نقش مساجد در مدیریت صحیح رویدادهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی از جمله دفاع مقدس، افزود: این نقش‌آفرینی طی یک دهه اخیر دستخوش مشکلاتی از جمله سیاست‌زدگی شده است، درحالی که انقلاب ما، انقلاب فرهنگی و متعلق به تمام مردم است.

 

مدیر غرفه روزنامه اطلاعات در بیست‌و‌سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، ضعف در جذب حداکثری افراد را مهم‌ترین مشکل مساجد کشور دانست و خاطرنشان کرد: اصلاح این وضعیت و تلاش برای جذب گروه‌های مختلف مردم، بهترین عامل برای تقویت پایه‌های انقلاب اسلامی و تثبیت جایگاه مساجد در کشور است.

 

وی برخورد نامناسب و خشن برخی مسجدی‌ها با کودکان و جوانان را مورد اشاره قرار داد و گفت: مسجد، خانه خدا است و مِلک شخصی کسی نیست، بنابراین باید تمام دست‌اندرکاران و نمازگزاران مساجد، رفتار خوبی با مردم به ویژه کودکان و جوانان داشته باشند.

 

هاشمی با بیان اینکه مرکز رسیدگی به امور مساجد باید دوره‌های آموزشی برای ائمه جماعات، خادمان و هیات امنای مساجد برگزار کند، اضافه کرد: باید نحوه صحیح رفتار و گفتار به این افراد آموزش داده شود تا مبادا فردی به خاطر برخورد نامناسب اهالی مسجد، از این خانه‌های خدا دلزده شود.

 

وی گفت: پیش از انقلاب اسلامی، باوجود فعالیت کاباره ها و نمایش فیلم‌هایی با جذابیت‌های نادرست در سینماها، حضور مردم در مساجد، بسیار پر رنگ بود، اما امروزه بسیاری از مساجد کشور، خالی از جمعیت به ویژه جوانان هستند.

 

مدیر غرفه روزنامه اطلاعات در بیست‌و‌سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با بیان اینکه به دنبال سیاه‌نمایی نیست و با هدف رفع مشکلات مساجد، نقدی را مطرح می‌کند، خاطرنشان کرد: فعالیت های مساجد، باید برای تمام گروه های مردم، مفید و جذاب باشد، نه اینکه با مرزبندی و تعیین خودی و غیر خودی، بخش هایی از جامعه را در طراحی و اجرای برنامه هایشان نادیده گرفت.

 

وی با بیان اینکه مسجد، محل دعواهای سیاسی نیست، بلکه خانه خدا و کانون فرهنگ دینی و عبادت است، افزود: پیامبر اسلام با اخلاق نیکو، نگاه یکسان نسبت به تمام افراد و دوری از تبعیض، برای جذب تمام افراد تلاش می‌کردند. بنابراین ائمه جماعات، خادمان و هیئات امنا باید با تاسی به سیره و سنت حضرت محمد(ص)، زمینه حضور گروه‌های مختلف مردم را در مساجد فراهم کنند.

کد خبر 665960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha