به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، امیرحسین اسدی امروز (4 آبان) در گردهمایی دبیران شورای اقامه نماز، مسئولان روابط عمومی دستگاه های اجرایی و فعالان حوزه رسانه و ارتباطات فضای مجازی که با عنوان نماز و فضای مجازی در مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد، گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در کردستان باید کاری کنیم که این استان یکی از مراکز تولید محتوای دیجیتال نماز به زبان های کردی، فارسی، انگلیسی و حتی دیگر زبان های رایج دنیا شود.
وی عنوان کرد: در صورت همکاری و پذیرش تمام دستگاه های اجرایی استان می توانیم تا دو ماه دیگر نخستین ماراتن محتوای دیجیتال نماز ویژه دانش آموزان را در کردستان برگزار کنیم.
وی با اشاره به اینکه فضای مجازی بهترین ابزار دین سالاری، توسعه فرهنگ نماز و تاثیر بر کودکان ونوجوانان است، خاطرنشان کرد: 60 درصد کل ترافیک اینترنت ایران مربوط به تلگرام است و 45 میلیون نفر هم درکشورما دراین شبکه اجتماعی عضویت دارند.
مشاور ستاد فناوری نرم معاونت علمی رئیس مجمهور ادامه داد: آسیب های فراوانی پیش روی کاربران ما در فضای مجازی به ویژه کودکان و نوجوانان ما قرار گرفته است لذا از آنجا که مساجد همواره در طول تاریخ پایگاهی برای رفع مشکلات مردم بودند باید دراین شرایط هم دانشگاه فضای مجازی و آموزش رسانه مجازی شود.
اسدی اضافه کرد: می طلبد در راستای تحقق مورد مذکور تا پایان امسال 6 کارگاه ویژه روحانیون مساجد در خود مساجد سطح شهرستان سنندج برگزار شود و در آنها کاربردهای فاضی مجازی و سواد رسانه ای به روحانیون آموزش داده شود.
وی عنوان کرد: همه ما وظیفه داریم سواد و دانش کودکان را افزایش دهیم و پیوند آنها را با شیوه های متعدد به ویژه با استفاده از ظرفیت های فضای مجازی با مسجد و نماز برقرار کنیم.
وی ادامه داد: ما باید بپذیریم که نسل گذشته و حال را از دست دادیم چرا که شخصیت آنها شکل گرفته و دیگر به سختی می توان بر روی آنها تاثیرگذاشت بنابراین جامعه هدف ما بیشتر باید کودکان زیرهفت سال باشد.
نظر شما