به گزارش خبرنگار شبستان، پروین منصوری، دبیر علمی و بالینی دومین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت در نشست خبری دولین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت گفت: زخم ها مشکل عمده جهان هستند.
وی با بیان اینکه زخم ها بیش از بیماری ها مردم آمریکا را درگیر خود کرده اند، افزود: مسئولان سلامت کشورهای دنیا در خصوص زخم معضلات زیادی دارند بنابراین همواره به دنبال راهکارها و روش های جدیدی برای ترمیم زخم و بافت هستند.
دبیر علمی و بالینی دومین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت به شیوه های جدید ترمیم زخم اشاره کرد و در این باره توضیح داد: استفاده از لیزرهای جدید و انواع روش های بهبود زخم امروزه در دنیا مورد توجه قرار گرفته است.
منصوری با بیان اینکه در حیطه زخم آنقدر مطالب جدیدی در دنیا وجود دارد که نیاز به تخصص های جدید است، اظهار داشت: افزایش سن مردم خود باعث ایجاد بیماریهای مختلف منجر به زخم می شود که از آن جمله می توان به زخم بستر، زخم های دیابتی و زخم هایی که از تداخلات درمانی ایجاد می شوند، اشاره کرد.
وی با اشاره به دیگر عوامل شیوع زخم در دنیا گفت: حوادثی نظیر اقدامات تروریستی و جنگ ها نیز در شیوع زخم موثر هستند و متاسفانه در منطقه شاهد رخدادهای تروریستی و جنگ هستیم.
در ادامه، منصور جمالی با اشاره به برگزاری دومین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت، گفت: این کنگره با حضور تعدادی از پایه گذاران درمان زخم و محققان صاحب نام داخلی و خارجی از 3 تا 5 آبان ماه در سالن همایش بیمارستان میلاد تهران برگزار می شود.
دبیر علمی بخش علوم پایه دومین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت با بیان اینکه تعداد مقالات دریافتی به این کنگره 30 درصد افزایش داشته است، افزود: از مجموع مقاله های دریافتی 160 مقاله پذیرفته شده که از این تعداد 93 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر در اختیار علاقمندان قرار می گیرد.
دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی زخم و ترمیم نیز گفت: تقویت بخش دانشجویی از رویکردهای این کنگره است و از سه کارگاه تخصصی یک مورد در زمینه دانشجویی است.
محسن فاتح با اشاره به برنامه های جنبی کنگره ملی زخم و ترمیم بافت خاطرنشان کرد: درمان کمکی با پانسمان های جدید، وکیوم تراپی و روش های تدوین مطالعات سه کارگاه تخصصی هستند که در این رویداد علمی برگزار می شوند.
نظر شما