سیامک مختاری، استاد دانشگاه و رابط فرهنگی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: گاهی مسئول فرهنگی با یک حرکت اشتباه و یا برگزاری یک برنامه که در مکان و یا زمان نا مناسب نه تنها کاری انجام نمی دهد بلکه خراب کاری های فرهنگی بسیاری را نیز باعث می شود.
وی افزود: مجری فرهنگی باید برازنده باشد و دارای ابعاد شخصیتی شاخص و افکاری متناسب با مسئولیت خود داشته باشد.
این مسئول با بیان اینکه برای نهادینه کردن یک باید فرهنگی الگو سازی ضروری به نظر می رسد، گفت: کسی که دیدنش برایمان تاثیرگذار نیست، حرفهایش هیچ تاثیری نخواهد داشت پس بهتر است در انتخاب الگو و سخنران در برنامه ها دقت کنیم.
مختاری ادامه داد: ذهن بشر همیشه به دنبال مغایرت های رفتار و گفتار است لذا باید کاری نکنیم که رفتار ما با کردار ما به عنوان یک مجری فرهنگی مغایرت داشته باشد.
وی اضافه کرد: اگر امروز از رفتار فرزندان خود گلایه ها داریم باید به خودمان برگردیم و ببینیم کجای راه را اشتباه آمده ایم و کدام رفتار ما با گفتار ما در تعارض بود.
این مسئول گفت: اینکه در فرهنگ ما مشکل وجود نداشته باشد درد بزرگی است، باید درد فرهنگی داشته باشیم تا بتوانیم کاری از پیش ببریم.
وی خاطرنشان کرد: باید روزآمد باشیم و با توجه به نیاز های نسل امروز حرکت کنیم چرا که امروز با یک رنسانس مدرن مواجه هستیم.
مختاری تصریح کرد: در هر کاری خیرخواهی و حسن نیت می تواند ما را به سرمنزل مقصود برساند و بهتر است هر کار فرهنگی با زیر بنای مذهبی و اعتقادی و همچنین برای خدا به فعلیت برسد.
نظر شما