گزینه اصلاح طلب وزارت علوم

خبرگزاری شبستان: منصور غلامی گزینه پیشنهادی دولت به مجلس برای وزارت علوم یکی از مدیران اصلاح طلب تلقی می شود.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، منصور غلامی رئیس فعلی دانشگاه بوعلی همدان ظهر امروز طی نامه ای به مجلس شورای اسلامی از سوی رئیس جمهور به عنوان گزینه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دولت دوازدهم معرفی شده است.

 

بنابراین گزارش، از لحاظ طبق بندی سیاسی غلامی جزو اصلاح طلبان تلقی می شود و به نظر می رسد با بدنه فعلی مجلس شورای اسلامی روحانی مشکلی بر سر راه کسب رای اعتماد این گزینه وزارت علوم نداشته باشد.

 

به گزارش شبستان، منصور غلامی در سال ۱۳۳۲ در شهر همدان در خانواده‌ای مذهبی و متدین متولد شد. وی مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۵۵ در رشته ترویج و آموزش کشاورزی از مدرسه عالی کشاورزی همدان گرفت و از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۰ عضو جهاد سازندگی همدان و مسئول اردوگاه روستایی بود. وی همچنین از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۲ سرپرست دانشکده کشاورزی شهرکرد وابسته به دانشگاه اصفهان و عضو جهاد دانشگاهی اصفهان بود.

 

منصور غلامی در سال ۱۳۶۴ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم باغبانی از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرد و در همان سال تا سال ۱۳۶۷ ریاست دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا را عهده‌دار بود. وی پس از آن به مدت دو سال معاونت اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا را بر عهده داشت و بعد از آن مجدداً به مدت یک سال رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا شد.

 

او در سال ۱۳۷۰ برای تحصیل در مقطع دکتری به دانشگاه آدلاید استرالیا رفت و در سال ۱۳۷۴ در مقطع دکتری رشته علوم باغبانی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد و به ایران بازگشت. غلامی پس از بازگشت به ایران مجدداً به مدت یک سال معاون اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا شد و پس از آن ریاست آن دانشگاه را عهده‌دار بود. وی هم‌اکنون نیز رئیس دانشگاه بوعلی سینا است.

 

غلامی در گفت و گو با تسنیم در مورد برنامه های خود به منظور تصدی گری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مسائل مختلفی در مجموعه وزارت علوم قابل بررسی و پیگیری است که می‌توان به مواردی همچون توسعه روابط علمی با کشورهای جهان، معرفی ظرفیت‌های علمی جمهوری اسلامی به سایر مجامع علمی جهان، اشتراک گذاردن دستاوردهای علمی کشور با سایر کشورها، توجه به رشته‌های جدید علمی و نوآوری‌های علوم‌، توجه ویژه به علوم انسانی و مباحث مربوط به ارتقاء جایگاه آن در کشور، توسعه پژوهش‌های علوم انسانی، استاندارسازی رشته‌های دانشگاهی و توجه به کارآفرینی برای فارغ‌التحصیلان و به روز کردن سرفصل‌های دروس آموزشی و غیره اشاره کرد.

 

گزینه وزارت علوم در دولت دوازدهم با تاکید بر اهمیت فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص پیشرفت علمی کشور اظهار داشت: از جمله محورهای کاری ما در وزارت علوم توجه به رهنمودهای رهبری در بخش‌های مختلف و گنجاندن آن در اسناد بالادستی است که تلاش می‌کنیم این موارد اجرایی شود.

 

وی درباره نقش نخبگان در دوره جدید وزارت علوم گفت: وزارت علوم خانه نخبگان است و همان گونه که حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها محل پرورش نخبگان در جامعه هستند وزارت علوم نیز از ظرفیت نخبگان استفاده می‌کند.

 

 

کد خبر 663948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha