به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، جعفر بدری، مدیرکل دادگستری استان لرستان، امروز (22 شهریور) در جمع مسئولان واحدهای قضایی استان، گفت: ماده 67 قانون انتخابات وظیفه پیشگیری از وقوع جرایم انتخاباتی را به عهده قوه قضاییه نهاده است.
وی با بیان اینکه هرگونه تبلیغات انتخاباتی زودهنگام غیر قانونی است، اظهار داشت: به تمامی واحدهای قضایی تاکید شده تا زمان اعلام رسمی اسامی نامزدها، فعالیت های تبلیغی داوطلبان نمایندگانی مجلس و طرفداران آنها را تحت نظر قرار دهند.
بدری خاطرنشان کرد: هرگونه تحریک و ایجاد فتنه بین طوایف و درج و انتشار مطالب خلاف واقع از نظر قانون ممنوع و مرتکبان متخلف محسوب می شوند.
وی تصریح کرد: فتنه انگیزی، ایجاد اختلاف بین شهروندان و جنگ روانی علیه رقیب، پول بخشی و دادن وعده های غیرممکن و تبلیغات نادرست، نشانه ای از عدم التزام به احکام اسلامی است و نهادهای نظارتی هنگام رسیدگی به صلاحیت های داوطلبان لیاقت، تعهد و کاردانی آنان را مورد توجه قرار خواهند داد.
رئیس کل دادگستری لرستان افزود: واحدهای قضایی مکلف هستند سوابق تخلفات داوطلبان را جمع آوری و در اجرای ماده 48 قانون انتخابات به منظور بررسی صلاحیت های یادشده در قانون به دادستانی کل اعلام کنند.
وی تصریح کرد: برخی موارد گزارش شده که داوطلبان نمایندگی مجلس در محافل تبلیغاتی وعده ها و شعارهایی داده اند که اصلا در صلاحیت یک نماینده مجلس نیست و از اختیارات رییس جمهوری نیز فراتر رفته است.
رئیس کل دادگستری لرستان با بیان اینکه دریافت کمک از مردم با دادن وعده و وعید مصداق ارتشا و فساد اقتصادی است، اذعان داشت: مردم باید بدانند که وظیفه اصلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی قانونگذاری و نظارت است.
بدری با بیان اینکه در کشور ما مردم براساس شناخت شخصی کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب می کنند و احزاب و نهادهای مدنی نقشی در هدایت افکار عمومی ندارند، اظهار کرد: مطبوعات و رسانه ها می توانند با آگاهی بخشی به مردم فضای ملتهب انتخابات را آرام کنند.
پایان پیام/
نظر شما