به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، غلامعلی جعفرزاده، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی امروز (22مهر) در پنجمین رویداد آموزشی و اجلاس بین المللی از برنامه مشترک ۳ ساله شبكه پارک های علم و فناوری كشورهای اسلامی اظهار کرد: عنصر جهانی شدن بازار و تولید از مقوله های مورد توجه توسعه اقتصادی است.
وی با بیان اینکه یک موسسه صنعتی یا تجاری هنگامی جهانی است که همه جهان را در قلمرو فعالیت خود می داند گفت: وظیفه مدیران این موسسات تنها به محیط های علمی، محلی و منطقه ای محدود نمی شود.
جعفرزاده اضافه کرد: این کشورها در گسترده جهانی می اندیشند و در راستای توسعه اقتصادی، تحلیل، سیاست گذاری و برنامه ریزی می کند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: پایین بودن میزان خلاقیت و نوآوری یکی از نقاط ضعف اقتصاد شمرده می شود، این روند اقتصادی سبب می شود که صنعت یک کشور مصرف کننده فناوری های خارجی شود این خود زمینه آسیب پذیری اقتصاد را فراهم می کند.
وی ادامه داد: امروزه اقتصاد مبتنی بر علم و دانش اهمیت زیاد داشته و در این عرصه افراد نو پا و نو آور می توانند موجب تحول علم و دانش با کشف یافته ها و نتایج جدید اقتصادی باشند.
جعفرزاده با تاکید بر اینکه شرکتهای علم و فناوری بیش از پبش نیاز جامعه است اظهار کرد: در پارلمان ایران مجوزهای لازم و همچنین بودجه و اعتباراتی را در اختیار پارک های علم و فناوری قرار می دهند، پارلمان ایران توجه ویژهای به شرکتهای دانش بنیان دارد.
نظر شما