به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه شامگاه پنجشنبه در سلسله جلسات درس اخلاق که حسینیه فاطمه الزهرا(س) برگزار شد، گفت: بخشی از زجر اولیاء خداوند تحمل انسانهای غیرمعنوی است.
وی افرود: هر چه عقل و معنویت شخص بیشتر شود رنج او به واسطه جاهلان و افراد بیدین بیشتر میشود، حضرت موسی(ع) سه روز مهمان خداوند بود چنان غرق لذت بود که خواب و خوراک را فراموش کرد زمانیکه به میان مردم بازگشت از بودن بین آنان زجر میکشید.
حجتالاسلام والمسلمین پناهیان بیان داشت: مومنان هم به نسبت رشد ایمان و عقل از افراد به دین ضعیفتر یا جاهل رنج میبرند اما نباید از زجرها فرار کنند چراکه این رنج زکات آن ایمان و عقل است.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه یکی از رنجهای پیامبر اسلام(ص) این بود که بر عذاب امت اسلام گریه میکردند، اظهار داشت: بر اساس آیات قرآن پیامبر(ص) نسبت به سعادت امت اسلام در دنیا و آخرت حریص بودند در حالیکه امت نسبت به خود چنین نبودند به همین دلیل پیامبر(ص) بسیار رنج میکشیدند.
وی با اشاره به این روایت از امام صادق(ع) مبنی بر اینکه خداوند هرچه به پیامبر(ص) عطا کرده غیر از نبوت را به ما ائمه معصومین(ع) هم داده است، ابراز کرد: هرگاه غلامی خطا کند ارباب او شرمنده میشود، این رنج بزرگی است که امام زمان(عج) به خاطر گناهان ما نزد خداوند شرمنده شوند.
حجتالاسلام والمسلمین پناهیان با اشاره به این مطلب که ما نسبت خود را با امام زمان(عج) مشخص کنیم، خاطرنشان کرد: درباره رنج امام زمان(عج) ما باید ولایتمدارانه رفتار کنیم و با پرهیز از گناه و رفع جهالت سبب رنج و عذاب ایشان نشویم.
نظر شما