به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، جعفر همتی مشاور عالی استاندار، در سومین جلسه ستاد اربعین شهرستان کرمانشاه که چهارشنبه(19 مهر) در محل فرمانداری برگزار شد، گفت: بیش از 8 ماه است که در ستاد اربعین در حال فراهم کردن مقدمات لازم برای پذیرایی از زائران هستیم.
وی افزود: امسال علاوه بر مأموریتهایی که سال های قبل در خصوص سازمان دهی 11 موکب کرمانشاهی ها از محل کمک های مردمی و اعتبارات دولتی در نجف و کربلا و حدفاصل این مسیر، میزبانی یک شب از تمام زائرانی که از مرز مهران عبور می کنند، افتخار میزبانی از زائران عتبات عالیات جهت عبور از مرز خسروی را نیز برعهده داریم.
همتی، با بیان اینکه هیچ یک از استان ها وظایف گسترده ای مانند استان کرمانشاه ندارند، اعلام کرد: سال گذشته حمل و نقل، تغذیه و اسکان 700 هزار نفر را در استان کرمانشاه به انجام رساندیم.
وی با اشاره به ماموریت سه گانه استان کرمانشاه در اربعین حسینی، بیان کرد: امسال باید همزمان با هم اسکان و اعزام زائران از مرز خسروی، میزبانی از زائران مرز مهران و ساماندهی موکب های حدفاصل نجف تا کربلا انجام دهیم که از عهده مردم و مسئولین استان کرمانشاه برمی آید.
همتی، با بیان اینکه در این مدت کارهای بزرگی صورت گرفته است، تصریح کرد: مسئولان کشوری دربازدید هایی که قصر شیرین و مرز خسروی داشتند اقدامات که امسال در کرمانشاه صورت گرفته برابر با ششمین سال در ایلام است.
وی با اشاره به ایجاد پارکینگ با ظرفیت 50 هزار دستگاه خودرو در قصرشیرین و خسروی، آسفالت و روشنایی مسیر قصرشیرین تا خسروی، افزایش گیت ها، فراهم ساختن زیرساخت های بهداشتی و درمانی، افزایش چشمه های سرویس بهداشتی و خدمات مخابراتی و اینترنت را در شمار اقدامات صورت گرفته در این منطقه برشمرد.
جانشین ستاد اربعین استان کرمانشاه، تصریح کرد: علی رغم تمامی تمهیدات اندیشیده شده ما با مشکل مواجه خواهیم شد چرا که سال گذشته با توجه به تردد زائران اربعین خدمات رسانی به زائران در کرمانشاه و اسلام آباد متمرکز بود و ایجاد زیرساخت و پیش بینی اقدامات لازم در دالاهو، قصرشیرین و مرز خسروی را نداشتیم.
وی با اشاره به تشرف زائران استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، همدان و کرمانشاه از مرز خسروی، گفت: برآورد ما این است که حداقل 500 هزار نفر برای اولین بار بعد از پیروزی انقلاب از این مرز به عتبات عالیات می روند.
همتی، اذعان کرد: این تعداد از رائران معادل یک چهارم جمعیت استان است که نیازمند سرویس بهداشتی، اسکان و تغذیه، حمل و نقل، سوخت، تامین امنیت و تامین راه ها هستند.
نظر شما