فلسفه عطش و چشم انتظاری بشر برای مهدی موعود(عج)

خبرگزاری شبستان: بشریت که با عطش تمام منتظر امام زمان عجل الله تعالی فرجه تعالی فرجه الشریف است و می خواهد مهدی موعود(عج) بیاید و چشم انتظار آن حضرت(عج) است، برای این است که او بیاید تا دنیا را از عدل و داد پر کند.

به گزارش خبرنگار مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان: در کتاب «ما منتظریم، خورشید مهدویت در منظومه فکری حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی» که به اهتمام حسن ملایی گردآوری شده، آمده است:

 

اسلام ناب، اسلامی است که باید ابوجهل ها از آن بترسند. اگر اسلامی بود که ابوجهل ها و ابوسفیان ها از آن نترسیدند و با آن دشمن نبودند، باید در اسلام بودنش شک کنیم. آن اسلامی هم که طبقات مستضعف و محروم به آن امیدوار نشوند و دل ندهند، اسلام نیست. اسلامی که نتواند آرزوهای خفته و فروکشته قشرهای مظلوم را در سطح دنیا، نه فقط در سطح کشور خودمان زنده و احیا کند. شک نکنید در اینکه این دین، اسلام باشدو همه بشریت متدین، منتظر صلح است و همه مسلمین، منتظر مهدی موعودند و خصوصیت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه و ارواحنا فداه در نظر مسلمانان این است که:  «یملاً الله به الارض قسطا و عدلا کما ملئت ظلما و جورا». عدل و داد، استقرار عدالت در جامعه، از بین بردن ظلم از سطح زمین، خصوصیت مهدی موعود(عج) است. اسلامی که در آن، تلاش برای عدالت و مبارزه با ظلم نباشد، چه طور می تواند اسلام باشد و بشریت به سمت آن حرکت کند؟ بشر به سمت آن چیزی حرکت می کند که مظهر آن، وجود مقدس مهدی علیه الصّلاة و السّلام و عجّل الله تعالی فرجه الشّریف باشد و او کسی است که در احادیث متواتر وارده شده که دنیا را از عدل و داد پر می کند و ظلم را ریشه کن می سازد.(1)

 

وقتی شما روایات مربوط به امام زمان(عج الله تعالی فرجه) و همچنین دعاها و زیارت های مربوط به ایشان را می خوانید، می بینید که روی چه چیزی تکیه می شود: «وأنت الّذی تملاً الارض قسطا و عدلا بعد ما ملئت ظلما و جورا». کلمه «بعد» در یکی دو دعا بیشتر نیست. من یک وقت در نماز جمعه گفتم که «تملاً الارض قسطا و عدلا بعد ما ملئت ظلما و جورا» را در جایی پیدا نکردم.

 

گفتم: به جز دو جا، در روایات «کما ملئت ظلما و جورا» آمده است. یکی از آن دو جا زیارت غیرمعتبری است و دیگری که زیارت نسبتا خوبی است، سند درستی ندارد. «سلام الله الکامل التّام»، آنجا هم «بعد ما ملئت ظلما و جورا» است. در همه این روایات و دعاها، مسئله آمدن امام زمان (عج الله تعالی فرجه) معطل به این شده که آن بزرگوار(عج) بیاید و در دنیا قسط و عدل بیاورد. اصلا مشکل دنیا در این است که قسط و عدل نیست. مشکل دنیا روز به روز هم زیادتر می شود.(2)

 

عدالت، زمینه ساز گسترش توحید

روز ولادت مهدی موعود اروحنا لتراب مقدمه الفداء، حقیقتا روز عید همه انسان های پاک و آزاده عالم است. فقط کسانی در این روز ممکن است احساس شادی و خرسندی نکنند که یا جزو پایه های ظلم، یا جزو پیروان طواغیت و ستمگران عالم باشند، والا کدام انسان آزاده ای است که از گسترش عدالت، از بر افراشته شدن پرچم دادگری و رفع ظلم در سراسر جهان، خرسند نشود و آن را آرزو نکند. آنچه مسلم است، همه پیغمبران و اولیا برای این آمدند که پرچم توحید را در عالم به اهتزاز در آوردند و روح توحید را در زندگی انسان ها زنده کنند. بدون عدالت، بدون استقرار عدل و انصاف، توحید معنایی ندارد. یکی از نشانه ها یا ارکان توحید، نبودن ظلم و نبودن بی عدالتی است. لذا شما می بینید که پیام استقرار عدالت، پیام پیغمبران است. تلاش برای عدالت، کار بزرگ پیغمبران است.(3)

 

بشریت در انتظار عدالت مهدوی

بشریت که با عطش تمام منتظر امام زمان عجل الله تعالی فرجه تعالی فرجه الشریف است و می خواهد مهدی موعود(عج) بیاید و چشم انتظار آن حضرت(عج) است، برای این است که او بیاید تا دنیا را از عدل و داد پر کند.(4)

 

پی نوشت ها:

1.سخنرانی در خجسته سالروز ولادت امام زمان(عج)22/12/68

2.سخنرانی در دیدار با مسئولان و کارگزاران نظام جمهوی اسلامی19/11/1368

3.بیانات در جشن بزرگ منتظرات ظهور همزمان با هفته بسیج و روز ولادت حضرت مهدی(عج) 3/9/1378

4.بیانات در دیدار کارگزاران و قشرهای مختلف مردم، در روز ولادت حضرت امیرالمومنین17/10/1371

کد خبر 660501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha