به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، عابدین سیاحت اسفندیاری، معاون پژوهشی دانشگاه مجازی المصطفی امروز (4مهر) در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت فضای مجازی در دنیای امروز گفت: فضای مجازی جایگاه خود را در زندگی ما پیدا کرده و دیگر نمیتوان کسی را از این فضا منع کرد.
وی ادامه داد: در گذشته این فضا یک تهدید محسوب می شد اما امروز ما در این فضا زندگی می کنیم پس باید ظرفیت های دنیا را در استفاده بهینه از این فضا بشناسیم تا بتوانیم الگو برداری کنیم.
معاون پژوهشی دانشگاه مجازی المصطفی در ادامه از برگزاری اولین کنفرانس بین المللی ظرفیت شناسی و تأثیرگذاری فضای مجازی به همت دانشگاه مجازی جامعه المصطفی خبر داد و افزود: این کنفرانس به هفت زبان برگزار می شود.
وی افزود: کنفرانس بین المللی ظرفیت شناسی فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی به همت دانشگاه مجازی المصطفی(ص) به زبان های فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسوی، اردو، ترکی استانبولی و آذری برگزار می شود و تاکنون از 26 ملیت دریافت مقاله داشته ایم.
دبیر علمی کنفرانس با اشاره به دیگر ویژگی های این کنفرانس گفت: این کنفرانس در واقع سه محور فضای مجازی، آموزش و دین را در بر میگیرد به همین دلیل کار داوری بسیار سخت می شود چرا که داوران باید علاوه بر اینکه در هر سه زمینه باید تخصص داشته باشند باید تسلط زبانی نیز داشته باشند.
وی ادامه داد: کار داوری تاکنون در چند مرحله انجام شده و در مجموع 150 چکیده مقاله پذیرش شده است که قرار است قبل از برگزاری کنفرانس به صورت لوح فشرده و هم به صورت مجله در اختیار مخاطب قرار گیرد.
معاون پژوهشی دانشگاه مجازی المصطفی ادامه داد: تاکنون 225 مقاله از کشورهای مختلف از جمله کاندا، آمریکا، نیجریه، رومانی، استرالیا، دانمارک، مالزی، هند، اوکرای، عراق، عربستان و ... داشته ایم که البته زمان دریافت اصل مقالات تا 15 مهر تمدید شده است .
وی معرفی کنفرانس در چند سایت بینالمللی اطلاعرسانی همایشها و کنفرانسها از جمله سایت کنفرانس آلرتس Conference Alerts، شیعه نیوز Shia News و ... را از دیگر امتیازات این همایش برشمرد و تصریح کرد: انجام تبلیغات در چندین دانشگاه خارجی و دعوت از اساتید و پژوهشگران برای ارسال مقاله از جمله دانشکده الهیات ارتدوکس دانشگاه بخارست رومانی، دانشکده شرقشناسی دانشگاه بوهه میای غربی، دانشگاه مالت، دانشگاه علیگر هند از دیگر اقدامات مهم این دوره از همایش است.
اسفندیاری با اشاره به برگزاری پیشنشستهای این دوره از کنفرانس گفت: تاکنون هشت پیش نشست به زبان های مختلف از طرف دبیرخانه و مراکز همکاربرگزار شده است.
وی یادآور شد: این همایش 27 و 28 مهر برگزار می شود و علاقمندان مهلت دارند چکیده مقالات خود را تا 15 مرداد سال 96 و متن کامل مقالات خود را تا 30 شهریورماه به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
نظر شما