برای گفتگو و صلح باید تفاوت ها به رسمیت شناخته شوند

دبیرکل کنفرانس ادیان برای صلح از کشور کره تاکید کرد: که ادیان و فرهنگی های مختلف برای ایجاد فضای گفتگو به منظور ایجاد صلح باید تفاوت ها در میان خود را به رسمیت بشناسند.

به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر کیم هی یونگ دبیرکل کنفرانس ادیان برای صلح از کره در کنفرانس بین المللی گفتگوی ادیان و فرهنگ ها در آسیا گفت: همانطور که این کنفرانس هدف از تقویت همکاری بین فرهنگ ها و تمدنهای آسیایی است نقش جوامع متدین آسیایی در این میان باید بسیار چشمگیر و گسترده باشد ما اسیایی ها به عنوان همسایگان در کنار هم دارای تاریخ و ارزشها و فرهنگهای مشترکی بوده ایم و آموزه های جهانشمول را داشته ایم این آموزه ها در ارتباط با انسانها و تسامح با یکدیگر میراثها و دستاوردهای پیشینیان ما هستند که باید به آنها افتخار کنیم.

وی افزود: ما نباید تقسیمات در میان خود ایجاد کنیم زیرا این شرایط با ارزشهای تساهل و تسامح مغایرت دارد ما باید ارزشهای پیشینیان خود را دوست داشته باشیم زیرا برای پیش رفتن به سوی عشق به انسانیت این یک وظیفه برای همه انسانها است.

دکتر یونگ ادامه داد: ما در زمانی زندگی می کنیم که بیش از پیش به ارتباطهای متقابل نیازمندیم زیرا خصومت های مبتنی بر اختلافهای فرهنگی و دینی در حال از بین بردن همه قاره ها و از جمله آسیا است.

وی تصریح کرد: جنایت نروژ که از سوی یک مسیحی در ماه مرداد انجام شده بود همه ما به یاد داریم اگر ما آسیایی ها مذهب همسایگان خود را تایید نکنیم و مانند این فرد مسیحی عمل کنیم واقعه اسلو ممکن است در آسیا هم اتفاق بیافتد.

اسقف کره ای همچنین گفت: اگر ما همسایگان خود را به خاطر تفاوت های دینی و مذهبی انکار کنیم باید هر روز وارد جنگ شویم بنابراین لازم است که تفاوتها را به رسمیت بشناسیم تا بتوانیم با یکدیگر گفتگو داشته باشیم زیرا خواستار صلح هر روزه هستیم.

وی تاکید کرد: به جای اینکه بگوییم مذهب و دین و مردم دیگران باید از همسایه و دین همسایه استفاده کنیم به این ترتیب می توانیم ادیان دیگر را به عنوان واقعیتهایی که وجود دارند تایید کنیم.

وی ادامه داد: بدون آزادی دینی نمی توانیم با یکدیگر گفتگو داشته باشیم بلکه ما باید از طریق رویارویی افراد متعلق به ادیان مختلف به گفتگو بنشینیم.

دکتر یونگ افزود: ما باید از واژه ها و سیستمهای اندیشه های مجرد خودداری کنیم و به مشکلات عینی مردم در آسیا بپردازیم ما باید آزادی دینی را برقرار کنیم و اقلیت های را مجبور نکنیم دست از ادیان خود بردارند.

یونگ همچنین گفت: این وظیفه همه ماست تا به صدای افراد طبقه محروم جامعه گوش بدهیم و تنها براساس این رویکرد متواضعانه است که می توانیم مشکلات پیش روی آسیایی ها را حل کنیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر همه ملتهای آسیایی تحت فشارهای اقتصادی و سیاسی قرار دارند و مصلحت های اقتصادی و سیاسی در برخی از مواقع باعث می شود که ما خیر یکدیگر را در نظر نگیریم.

اسقف کره ای تصریح کرد: ما آسیایی ها نمی توانیم نگران نباشیم در حالی که ملت های آسیا دچار چنین مشکلاتی هستند ما باید اولویتها را به فقرا و کارگران بدهیم فقدان صلح کرامت انسانی را لگدمال می کند و در این شرایط که در اقتصاد بیش از انسان تاکید می شوداگر به خودخواهی رادیکال برسیم آینده تاریکی در انتظار آسیا خواهد بود.

دکتر یونگ در پایان ابراز امیدواری کرد: که همه دوستان و همسایگان آسیایی بتوانند وارد همکاری و گفتگو شوند و وظیفه خود را برای محافظت از اقشار ضعیف انجام دهند و به ندای وجدان دینی شان برای حمایت از ضعفا و مستضعفین گوش فرا دهند.

پایان پیام
 

کد خبر 65833

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha