به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام محمد حسین توانایی، مسئول نظارت و بازرسی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور امروز (3 مهر) در کارگاه آموزشی سلامت اداری، کسب و کار امر به معروف و نهی از منکر کردستان که با حضور قریب به 300 نفر از کارکنان و مسئولان سازمان های دولتی شهرستان سنندج در مجتمع فجر برگزار شد، اظهار کرد: نهادینه کردن تذکر لسانی، محور اصلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر در کشور است.
وی از مدیران خواست در تذکرات خود با کارکنان، مهربان و ملایم باشند و ادامه داد: بایستی در برخوردهای در راستای ترویج امر به معروف و نهی از منکر به مثابه نبی مکرم اسلام مهربان باشیم و با ملایمت رفتار کنیم تا تذکرات ما اثرگذار باشد.
مسئول نظارت و بازرسی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور خواستار انجام تحقیقات علمی در ادارات و سازمان های دولتی در راستای کشف تخلفات اداری شد و افزود: بعد از شناسایی مشکلات بایستی با سعه صدر بر روی مسائل و موانع تا رفع مشکل کار شود.
حجت الاسلام توانایی از فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک تکلیف نام برد و اذعان کرد: تشخیص، تفکیک، تکرار، تکریم، تبلیغ و فرهنگسازی ازجمله آداب تذکر هستند که باید در امربه معروف و نهی از منکر مورد توجه قرار بگیرد.
وی با بیان لزوم توجه به فریضه دینی امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک مسئولیت دینی و اجتماعی از سوی تمامی افراد جامعه، عنوان کرد: نهادینه کردن این این فریضه مهم در سطح سازمانها و ادارات موجب می شود رفتارهای حسنه کم کم وارد اجتماع و مردم شود.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه نظارت سازمانی در نهادهای دولتی لازم است اما کافی نیست، بیان کرد: تا خود افراد به مسئولیت های اجتماعی شان عمل نکنند، نظارت های سازمانی کافی نیست.
حجت الاسلام توانایی خاطر نشان کرد: شیوه درست امر به معروف بسترساز کاهش بسیاری از آسیبها و تخلفات در محیط اداری است و نتایج مثبت آن را در همه سطوح جامعه شاهد خواهیم بود.
نظر شما