به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از روابط عمومی حوزه هنری خراسان شمالی؛ همزمان با هفته دفاع مقدس و به همت حوزه هنری و بسیج دانشجویی خراسان شمالی، شب خاطره موجهای بیقراری در دانشگاه پیام نور بجنورد با حضور دانشجویان و با حضور جواد کامور بخشایش و علیاصغر رباط جزی نویسنده و راوی کتاب «زندان موصل» برگزار شد.
علیاصغر رباط جزی، راوی کتاب زندان موصل، در این برنامه اظهارداشت: ما هر قدر از دفاع مقدس و کارهایی که ایثارگران انجام دادند و همچنین از شهامت، شجاعت و دلاوریهای آنها فاصله بگیریم این فاصله سبب میشود هویت و تاریخ خود را فراموش کرده و به افراد و جامعهای منفعل تبدیل شویم.
وی تصریح کرد: اکنون در حالی که ما در انقلاب و دفاع مقدس بسیار بیشتر از سایر کشورها قهرمان و چهره شاخص داریم باید قدر این قهرمانان را دانسته و برای ماندگاری رفتار و پیام آنها تلاش کنیم.
راوی کتاب زندان موصل در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: توصیه میکنم هر کس که این کتاب را میخواند آن را تا آخر بخواند، هرچند که شاید مطالعه 700 صفحه کتاب از حوصله برخی از خوانندگان خارج باشد؛ اما تا وقتی که خواننده این کتاب را تا آخر نخواند به ارزش کار پی نمیبرد.
وی افزود: حواشی که نویسنده کتاب طرح کرده، از متن آن بهتراست؛ از اینرو توصیه میکنم اگر میخواهید ادبیات اسارت را یاد بگیرید حتماً باید این حواشی را بخوانید و بیشتر از خود متن به آن توجه کنید.
گفتنی است، کتاب «زندان موصل» به نویسندگی جواد کامور بخشایش خاطرات علیاصغر رباط جزی، اسیر آزادهای که 10 سال در اردوگاههای مختلف یک، دو، سه و چهار موصل بوده را در بردارد.
نظر شما