به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خبرگزاری آناتولی، آژانس همکاری و هماهنگی ترکیه (تیکا) در ادامه کمک های خود به مسلمانان میانمار که به دلیل حملات ارتش میانمار و بودائیان افراطی مجبور به ترک خانه و کاشانه خود و پناه بردن به بنگلادش شده اند، یک اقامتگاه 100 هزار نفری تاسیس خواهد کرد.
«احمد رفیق چتین کایا» مدیر امور هماهنگی تیکا در بنگلادش از دیدار با «مفضل حسین چاودهوری» وزیر مدیریت بحران و کمک رسانی بنگلادش در همین زمینه خبر داده و اظهار داشت: در این دیدار در خصوص ارسال 10 هزار بسته کمک بشردوستانه از سوی ترکیه برای مسلمانان روهینگیا اطلاع رسانی شد.
وی افزود: طی روزهای آتی «رجب آکداغ» معاون نخست وزیر ترکیه به بنگلادش سفر می کند.
در عین حال، بر اساس گزارش سازمان ملل آثار تجاوز گروهی، وحشیانه و آزار و اذیت جنسی در معاینات پزشکی زنان مسلمانی که از راخین به بنگلادش گریخته اند، دیده می شود.
به ندرت پیش می آید پزشکان سازمان ملل درباره تجاوز و آزار جنسی نیروهای ارتش کشوری به دلیل حساسیت موضوع صحبت کنند اما در مورد مسلمانان میانمار، موارد بسیار زیادی در معاینات پزشکی دیده شده است.
ارتش میانمار از 25 اوت به بهانه مبارزه با شبه نظامیان مسلح حملات خود به ایالت «راخین» را آغاز کرده است. در این حملات هزاران غیرنظامی مسلمان جان خود را از دست داده و حدود 200 روستا از سوی نیروهای ارتش و بوداییان افراطی به آتش کشیده شده است.
«فیلیپو گراندی» کمیسیر عالی امور پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد شمار مسلمانان میانماری که از 25 اوت به دلیل حوادث خشونت بار در میانمار گریخته و به بنگلادش پناه آورده اند به بیش از 430 هزار نفر رسیده است.
یونیسف اعلام کرده که 60 درصد پناهندگان روهینگیایی (250 هزار نفر) که از خشونت ها در میانمار به بنگلادش گریخته اند، کودک هستند. 36 هزار نفر از آنها کمتر از یک سال و 92 هزار نفر آنها کمتر از پنج سال سن دارند. 1822 کودک نیز بدون سرپرست هستند.
نظر شما