به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، سیدبیوک موسوی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره کارگروههای "فرهنگ و هنر" و "فرهنگ و جامعه" با اشاره به اینکه افکار و اندیشههای مختلف در چنین کارگروههای دور هم جمع میشوند و نظرات خود را بیان میکنند، گفت: با این کار همه احساس میکنند به نوعی در مدیریت فرهنگی استان سهیماند. نقاط ضعف و قوت، فرصتها و تهدیدها در این جلسات مشخص شده و به مراکز تصمیمگیری اعلام میشود.
وی این هماندیشی را منجر به تصمیمسازی دانسته و افزود: جامعه ما به این کار احتیاج دارد، اینکه به عنوان مثال رسانهها و مطبوعات تا چه حد به وظیفه خود عمل کرده و چقدر توانسته است مشکلات و معضلات جامعه را بازتاب دهد، چقدر توانسته است که فضای نقد را در میان مدیران جا بیندازد، مدیران باید به این نقدها پاسخ دهند و اگر پاسخی ندارند ضعفها را اصلاح کنند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری زنجان تاکید کرد: باید از فضای نقد در جامعه جانانه استقبال کنیم و اجازه ندهیم چراغ اندک مطبوعات فعال استان خاموش شود.
وی زنجان را شهر شور و شعور حسینی، دیار غواصان دریادل، شهر کریمان و بسیاری از عناوین دیگر دانسته و ادامه داد: باید ببینیم جامعه ما تا چه اندازه خود را به این عناوین رسانده است و دستگاههای اجرایی تا چه اندازه توانستهاند به آنها عمل کنند، آیا مشکلات اجتماعی ما با این برندها همخوانی دارد؟ این امور نیاز به واکاوی و بررسی دارد.
موسوی افزود: ما در بسیاری از امور ضعف داریم و این امر مربوط به یکی دو روز گذشته نیست بلکه بسیاری از آنها در درون ما نهادینه شده است، ما بلد نیستیم با یکدیگر گفتگو کنیم، همین که اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فضایی فراهم کرده تا تعدادی ادیب و هنرمند و نخبه در کنار هم با یکدیگر گفتگو کنند، جای تقدیر و تشکر دارد.
وی بر لزوم تحمل و مدارای افکار مخالف تاکید کرده و گفت: بحث کرسیهای آزاد اندیشی مورد تاکید مقام معظم رهبری بر همین امر اشاره دارد، حال شاید آنچه که مدنظر ایشان بوده محقق نشده باشد ولی همین که دو فکر مخالف با هم بنشینند و نظرات خود را مطرح کنند کار بزرگی است.
نظر شما