به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، شهریار افندیزاده، سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران امروز در مراسم انعقاد توافقنامه سرویس حمل و نقل دانشآموزی و آیین رونمایی و الصاق نمادین برچسب سرویس مدارس شهر تهران گفت: از ابتدای مهر فعالیت و اقدامات زیادی برای بازگشایی مدارس و کاهش ترافیک صورت گرفته است. سرویس مدارس یکی از مباحث مهمی بود که هر ساله مطرح است امسال هم از ابتدای تیرماه هماهنگیهای خوبی همه دستگاهها، ادارات کل آموزش و پرورش، انجمن اولیا و مربیان ،پلیس راهور و شهرداری تهران در این زمینه داشتند،نتیجه این هماهنگی ها این شد که امسال شاهد ساماندهی مناسبی برای سرویس های مدارس باشیم.
افندیزاده در ادامه بیان کرد: یکی از کارهای بسیار خوبی انجام شده این است که قسمت نظارت بر سرویسهای مدارس بر عهده شرکتهای تاکسیرانی قرار گرفته است و پیمانکاران هم با توجه به قراردادهایی که با آموزش و پرورش منعقد خواهند کرد ،مشغول به فعالیت خواهند شد.
سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران اظهار کرد: نکته عمده این است که در هیچ منطقهای ناظر ،خود پیمانکار و مجری نمی تواند باشد یعنی دستگاه نظارت کاملا از دستگاه اجرا جدا شده است که این خود می تواند افزایش نظارت بر ارایه خدمات را ایجاد کند. همچنین با هماهنگی هایی که صورت گرفته است ارزیابی در سال جاری به صورت ماهانه انجام خواهد شد یعنی اداره کل آموزش و پرورش، سازمان تاکسیرانی، پلیس راهور و شهرداری تهران این جلسات را برگزار خواهند کرد و ارزیابی خود را نسبت به ارایه خدمات ارایه خواهند داد.
وی اذعان کرد: سازمان تاکسیرانی امسال با توجه به نرم افزاری که نصب کرده آغاز به ورود اطلاعات نسبت به صلاحیت رانندگان و مشخصات وسایل نقلیه کرده و این امر در سال تحصیلی 96 و 97 ادامه پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به برچسب سرویس های مدارس اظهار کرد: امسال بحث برچسب سرویس های مدارس به صورت جدی تر دنبال خواهد شد و علاوه بر این برچسب ها بارکد بر آنها نصب می شود که خانواده ها می توانند با موبایل خود کدی که وجود دارد مشخصات رانندگان را ثبت کند و به نوعی تلاش می شود که امسال وسیله نقلیه راننده مورد ارزیابی قرار گیرد.
افندیزاده اظهار کرد: برچسب روی سرویس های مدارس برای محدوده زوج و فرد خواهد بود و برای ترافیک چون قوانین دیگری وجود دارد فقط تاکسی ها می توانند در طرح زوج و فرد ورود پیدا کنند چون افزایش بحث خودروها مطرح است این امر نمی تواند برای آنها اجرایی شود لذا کسانی که برچسب دارند فقط در محدوده زوج و فرد می توانند تردد داشته باشند و با توجه به اینکه این سرویس ها توسط دوربین ها رصد می شود لذا بدون برچسب سرویس های مدارس به مشکل خواهند خورد.
سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: بحث استفاده از اتوبوس مدارس یکی دیگر از موارد مهمی است که در سال تحصیلی جاری مورد توجه قرار گرفته است که به صورت پایلوت در منطقه 4 و 8 تهران این خطوط راه اندازی خواهد شد البته ابتدا به صورت مینی بوس خواهد بود به دلیل اینکه هنوز میزان تقاضا مشخص نیست حدود 3 خط در این دو منطقه راه اندازی خواهد شد و خدماترسانی به صورت اتوبوس مدرسه انجام می شود یعنی ایستگاه خواهند داشت .
وی ادامه داد: حدود 62 مدرسه را تحت پوشش قرار خواهد داد که این طرح به صورت آزمایشی انجام خواهد شد در صورتی که این طرح موفق و مورد استقبال قرار گیرد در مناطق دیگر هم اجرایی خواهد شد.
وی اظهار کرد: نکته بعد استفاده از خدماتی است که شهرداری تهران برای مدارس استثنایی در نظر گرفته است. امسال هم شهرداری تهران بودجه ای را برای این دانش آموزان اختصاص داده است. سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی و همچنین شرکت اتوبوسرانی حدود 100 مدرسه را تحت پوشش قرار خواهند داد که این خدماترسانی را به صورت رایگان انجام دهند، شرکت های مورد نظر مشخص شده و قراردادهای آنها نیز در آینده نزدیک منعقد می شود.
وی با اشاره به تغییر ساعت کارمندان در نیمه اول مهرماه گفت: ساعت شناور یکی از روشهایی است که در مدیریت تقاضا در کشور انجام می شود به دلیل اینکه ساعت ایاب و ذهاب و سایر رفت و آمدهای شهروندان مدیریت شود و پیک ترافیک را کاهش دهیم این طرح را اجرا می کند بنابراین اینگونه نیست که همه کارمندان ساعت 9 صبح در محل کار خود حاضر شوند بلکه باید از ساعت 7 تا 9 صبح فرنانس داشته باشند و پیشنهادی را که صورت گرفته این است که اگر کارمندی هم ساعت 9 صبح به محل کار خود برود، اشکالی ندارد.
وی ادامه داد: لذا تقاضای ما از همه کارمندان تهرانی این است که مانند روال سابق ساعت خود را پخش و مدیریت کنند.
نظر شما