بایدها و نباید های تبلیغ/ همایش طلایه داران تبلیغ در بندرعباس برگزار شد

خبرگزاری شبستان: به مناسبت درپیش بودن ماه محرم و اعزام مبلغین، همایش طلایه داران تبلیغ با حضور نماینده ولی فقیه در هرمزگان و جمعی از روحانیون و طلاب خواهر و برادر در حوزه علمیه خواهران بندرعباس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، بهره گیری از فرصت تبلیغی ماه محرم، ترویج فرهنگ انسان ساز نماز و جذب جوانان به صفوف به هم پیوسته نماز جماعت مساجد، پاسخگویی به شبهات دشمنان به ویژه در بحث ولایت فقیه، تبیین سبک زندگی ایرانی اسلامی، ضرورت پرداختن به موضوع مهم وحدت در جامعه به ویژه اتحاد و همدلی شیعه و اهل سنت، معرفی جریان های تکفیری وهابیت و داعش، تبیین عوامل پیروزی جبهه مقاومت، بیان مظلومیت مسلمانان میانمار و معرفی هرچه بهتر شخصیت امام سجاد(ع) ازجمله محورهای مورد بحث در این همایش بود.

 

آیت الله غلامعلی نعیم آبادی، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در این همایش با بیان اینکه عاشورا، یک دنیا درس است، تصریح کرد: در محرم به همه چیز می پردازیم جز محرم و عاشورا. مبلغین باید عاشورا را به مردم به ویژه نسل جوان معرفی کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه نباید تنها به بُعد حماسی عاشورا پرداخته شود، افزود: در رابطه با شجاعت، ایمان، اخلاص، ایثار و اسوه بودن یاران امام حسین(ع) در نبرد با دشمن بسیار بحث شده است اما باید به مردم بیان شود که در روز عاشورا چه گذشت و ترتیب منطقی کارها چه بود؟

 

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با اشاره به سخنرانی سالار شهیدان در جمع اصحاب پس از نماز صبح روز عاشورا، خاطرنشان کرد: آن حضرت خطاب به یارانشان فرمودند: «خودمان را بسازیم. شرایط به گونه ای است که تکلیف من و شما شهادت است. بر شما باد صبر و شهادت».

 

 

وی با یادآوری اینکه پیام عاشورا اتمام حجت و دشمن شناسی است، اظهار داشت: عاشورا را دست کم نگیرید و از جاهای دیگر خرج عاشورا نکنید بلکه از عاشورا می توانید خرج همه جا کنید.

 

آیت الله نعیم آبادی خطاب به مبلغین گفت: ماه محرم ظرفیتی عظیم در اختیار شماها قرار گرفته تا به نحو مطلوب در راستای معرفی و شناساندن دین خدا و آموزه های دینی بهره ببرید.

 

وی، با اشاره به اینکه مبلغین باید به هر منطقه ای که اعزام می شوند ابتدا سعی کنند منطقه را به خوبی بشناسند و نیازهای آن را شناسایی کنند، افزود: مبلغین در ایام تبلیغی باید بر اساس نیاز مناطق محل تبلیغ خود به بیان مباحث بپردازند.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود از ارتش و سایر نیروهای نظامی به عنوان مدافع کیان یک سرزمین نام برد و عنوان کرد: روحانیون و طلاب مدافعان مرزهای اعتقادی جامعه هستند.

 

وی با اشاره به دشمنی های استکبار با اسلام ناب، تاکید کرد: در این برهه از زمان که همه دنیای کفر علیه ما به پا خواسته است روحانیت باید تلاش خود را در راستای پاسداری از مرزهای اعتقادی و تبلیغ دین مبین اسلام بیش از پیش کند.

 

حجت الاسلام و المسلمین روح الله مختاری، مدیر حوزه علمیه استان هرمزگان نیز به تشریح وضعیت ممتاز کنونی ایران اسلامی و روحانیت پرداخت و گفت: قبل از انقلاب منابع کشور در اختیار اجانب و بیگانگان بود و شیعه در دنیا در اقلیت قرار داشت ولی امروز به برکت انقلاب اسلامی، حکومت مقتدر تشیع در دنیا بی نظیر است.

 

وی با اشاره به وضعیت استان هرمزگان پیش از انقلاب، خاطرنشان کرد: در این استان قبل از انقلاب حتی یک حوزه علمیه هم وجود نداشت اما امروز در بخش برادران 12 حوزه وجود دارد.

 

 

مدیر حوزه علمیه استان هرمزگان با اذعان به اینکه روحانیت عزت کنونی خود را مدیون انقلاب و ولایت است، یادآورشد: در گذشته روحانیت در شرایطی سخت و بدون امکانات به تبلیغ دین می پرداخت درحالی که امروزه شرایط برای تبلیغ دین به خوبی فراهم شده است.

 

وی با ذکر این نکته که امروز حوزه با انقلاب عجین شده و نمی توان انقلاب را از طلبه جدا کرد، افزود: انقلاب برخواسته از روحانیت و امام فرزند حوزه و حوزه پشت سر امام(ره) بود.

 

حجت الاسلام و المسلمین مختاری خطاب به مبلغین، تاکید کرد: منبری که خالی از آرمان ها و اهداف والای انقلاب و امام(ره) و منویات مقام معظم رهبری باشد و با سیاست عجین نباشد منبر نیست.

 

وی ضمن برشمردن برخی از شبهاتی که دشمن در رابطه با زیرسئوال بردن اصل مترقی ولایت فقیه و انقلاب اسلامی مطرح می کند، تصریح کرد: امروز باید مبلغین ما از توطئه و دسیسه های دشمن آگاه باشند و به ترویج شریعت برگرفته از معارف ائمه اطهار(ع) اقدام کنند و نسبت به مسائل سیاسی کشور حساس باشند.

 

این استاد حوزه انقلابی بودن را حرکت در مسیر ولایت نه یک قدم جلو و نه یک قدم عقب دانست و با اشاره به زندگی مسالمت آمیز و اتحاد و همدلی شیعه و اهل سنت در استان هرمزگان، اذعان کرد: بحث مهم وحدت از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) است و باید در امر تبلیغ به این اصل ضروری به صورت ویژه توجه شود.

 

وی ارتباط گیری با نوجوانان و جوانان و فراهم نمودن بستر برای جذب آنان به مساجد را یکی از رسالت های خطیر و حساس مبلغین ذکر کرد و یادآور شد: امروز دشمن برای ضربه زدن به اسلام نوک پیکان خود را به سمت نسل جوان ما گرفته است و با تمام توان در فضای مجازی و ماهواره فعالیت می کند و مبغلین باید با جذب جوانان نقشه های دشمن را خنثی سازند.

 

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن فروزان نژاد، رییس ستاد اقامه نماز هرمزگان نیز روحانیت را مسؤول معرفی دین و معرفی کرد و گفت: اگر دین و انقلاب آسیب ببیند به مثابه این است روحانیت آسیب دیده است.

 

وی با اذعان به اینکه مردم روحانیت را صاحبان انقلاب می دانند، تاکید کرد: روحانیت باید به آنچه می گوید عمل کند و خود مقید به اقامه نماز اول وقت و نماز شب، پرهیز از دروغ و تهمت باشد.

 

وی از مساجد به عنوان بهترین ظرفیت برای تبلیغ دین نام برد و تاکید کرد: روحانیان، مسجد را محل تبلیغ احزاب و سیاست بازی ها قرار ندهند.

 

 

امام جمعه موقت بندرعباس با بیان اینکه مساجد باید محلی امن برای اقامه نماز و تبلیغ دین و آموزه های دینی باشد، افزود: ائمه جماعات باید از ورود به جناح های سیاسی بپرهیزند و به دور از سیاست زدگی و بی طرف، در مسیر مستقیم ولایت فقیه حرکت کنند.

 

وی با ذکر این نکته که کشور همیشه به هر دو جناح نیازمند است، عنوان کرد: ائمه جماعات می توانند هر دو جناح را به اعتدال برساند و وابسته به هیچ جناح سیاسی نباشند.

 

فروزان نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به نماز ظهر عاشورا اشاره کرد و گفت: هیات های مذهبی در دهه محرم باید توجه ویژه ای به اقامه نماز اول وقت داشته باشند و در روز تاسوعا و عاشورا با پخش اذان ظهر، عزاداری را تعطیل و با تأسی از سیدالشهدا(ع)، نماز ظهر عاشورا را اقامه کنند.

 

وی همچنین با اشاره به میزبانی هرمزگان از بیست و ششمین اجلاس سراسری نماز، خواستار تعامل و همکاری همه دستگاه ها در برگزاری مطلوب این رخداد مهم شد.

 

حجت الاسلام و المسلمین انصاری راد، مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان نیز با اشاره به درپیش بودن ماه محرم و ایام عزاداری امام حسین(ع)، بر شناسایی ظرفیت ها و شرایط موجود، فراهم نمودن مقدمات و بهره گیری از این فرصت مغتنم برای تبیین و تبلیغ دین مبین اسلام تاکید کرد.

 

وی از محرم به عنوان فرصتی استثنایی و کم نظیر برای تبلیغ دین اسلام و فعال تر کردن مساجد نام برد و افزود:  مبلغین باید با تمام توان در راستای کاهش و رفع آسیب های اجتماعی مدنظر مقام معظم رهبری به ویژه پنج آسیب جدی اعم از اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلاقی، حاشیه نشینی و مناطق آسیب زا تلاش کنند.

 

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان به میزبانی استان از هفتمین کنگره بین المللی امام سجاد(ع) و بیست و ششمین اجلاس سراسری نماز اشاره کرد و گفت: در ماه محرم مجالس عزاداری زیادی برگزار می شود اما وقتی به اوج این فرهنگ، یعنی سالروز شهادت امام سجاد(ع) می رسیم متاسفانه در بعضی از جاها کمتر به معرفی آن حضرت و نقشش در انتقال فرهنگ عاشورا پرداخته می شود.

 

وی با اذعان به اینکه اگرچه هرمزگان میزبان کنگره بین المللی امام سجاد(ع) است اما نیاز بیشتری به اطلاع رسانی در رابطه با آموزه های آن حضرت احساس می شود، تاکید کرد: مبلغین باید از ظرفیت تبلیغی دهه محرم در راستای تبیین ابعاد شخصیتی امام سجاد(ع) همت گمارند.

 

انصاری راد، تبیین جایگاه ولایت فقیه و شبهه زدایی در این راستا، تبیین و ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، تلاش در جهت حفظ و تحکیم وحدت بین شیعه و اهل سنت و شناساندن جریان سلفی گری، وهابیت، داعش و اقدامات ناپسند و غیرانسانی آنان را از رسالت های مبلغین برشمرد.

 

وی عوامل موثر در پیروزی های مقتدرانه سربازان اسلام در برابر این گروهک های تکفیری، تبیین عمق جنایات داعش و همچنین ظلم و ستم های رواشده به مردم مسلمان میانمار را از دیگر رسالت های مبلغین ذکر کرد و گفت: با وجود تلاش های صورت گرفته در زمینه زدودن آسیب ها و خرافات از مزاسمات عزاداری، هنوز در برخی هیئات مذهبی آسیب هایی مشاهده می شود که مبلغین باید در راستای تبیین آن اقدام کنند.

 

 

 

 

کد خبر 656737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha