اولویت کار امداد ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان است

خبرگزاری شبستان: معاون‌اشتغال‌ و‌ خودکفایی کمیته‌ امداد استان‌ مرکزی گفت: یکی از اولویت های کاری کمیته امداد ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان است.

مجید مشهدی، معاون‌اشتغال‌و‌خودکفایی کمیته‌امداد استان‌مرکزی با اشاره به وظایف و مسئولایت های کمیته امداد در راستای خدمت رسانی به محرومین و نیازمندان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: یکی از اولویت های کار امداد ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان است که در این زمینه فعالیت های گسترده ای انجام شده است.

 

وی با اشاره به اینکه این نهاد با ارایه تسهیلات مناسبت به ایجاد اشتغال برای مددجویان می پردازد، ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون یک هزار و 98 فرصت‌ شغلی برای مددجویان‌ ‌تحت‌ حمایت کمیته‌امداد استان‌مرکزی ایجاد شده است.

 

این مقام مسئول ایجاد فرصت های شغلی مناسب و همچنین خودکفایی مددجویان تحت پوشش را از وظایف اصلی این نهاد دانست و ادامه داد: از این تعداد فرصت‌شغلی 573 مورد در زمینه دامپروری، 14مورد در زمینه کشاورزی، 80 مورد صنایع دست، 50 مورد فعالیت های صنعتی و معدنی و 381 مورد در زمینه طرح های خدماتی  بوده است.

 

مشهدی در بخش دیگری از سخنانش به ارایه خدمات بیمه ای ویژه مددجویان نیز اشاره کرد و گفت: در خانواده امداد مددجویانی هستند که قدرت ریسک اقتصادی ندارند، در این رستا کمیته امداد برای ایجاد اشتغال برای این خانواده ها با تعاملی که با کارفرمایان، مؤسسات، شرکت‌ها و صنایع انجام می شود ، در صورت به کار گیری مددجویان در سال اول صد درصد و در سال دوم ۵۰ درصد حق بیمه کار فرمایان توسط کمیته امداد پرداخت می شود.

 

معاون‌اشتغال ‌و‌خودکفایی کمیته‌امداد استان‌مرکزی استعداد سنجی مدددجویان، اعطای تسهیلات بانکی، ارائه آموزش های تخصصی و نظارت مستمر بر اجرای طرح‌های خودکفایی را از جمله اقدامات کمیته امداد برای کمک به توانمندی مددجویان تحت حمایت دانست و اضافه کرد: در پنج‌ماهه نخست سال جاری 12 هزار و 92 نظارت فنی و کارشناسی از طرح‌های اشتغال جاری مددجویان تحت حمایت انجام شده است.

 

وی خاطر نشان کرد: بازدید، نظارت فنی و کارشناسی قبل، حین و بعد از اجرای طرح های اشتغال جاری مددجویان تحت حمایت می تواند گام موثری در توانمند سازی اقتصادی خانوار‌های تحت ‌حمایت باشد.

 

این مقام مسئول همچنین از برگزاری3 هزارو 530 دوره آموزشی‌فنی‌و‌حرفه‌ای ‌برای مددجویان تحت‌حمایت نیز خبر داد و گفت: طی پنج ماهه نخست امسال این دوره های آموزشی با اعتبار یک ‌میلیارد و300 میلیون‌تومان برگزار شده است.

 

وی مهمترین راهکار توانمندسازی خانواده ها را ایجاد اشتغال برای آنان عنوان کرد و افزود: از این تعداد دوره آموزشی 841 مورد با اعتبار 35 میلیون تومان مربوط به مناطق محروم بوده است.

 

 

 

کد خبر 656710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha