خريد لوازم التحرير ايراني، مهرباني با توليدات داخلي / دانش‌آموزان جیب خارجی‌ها را پر نکنند

خبرگزاری شبستان: در آستانه بازگشایی مدارس، شور و اشتیاق دانش‌آموزان و تکاپوی پدران و مادران برای خرید لوازم‌التحریر در سطح بازار موج می زند این در حالیست که مردم به دنبال اجناس ارزان قیمت هستند تا مایحتاج فرزندان خود را تهیه کنند.

خبرگزاری شبستان_همدان

چند روزی بیشتر تا آغاز بهار تعلیم و تربیت باقی نمانده است ؛ شور و‌اشتیاق تهیه وسایل نو برای استقبال از سال تحصیلی جدید در خانواده‌هایی که دارای فرزند محصل هستند، جریان دارد. اشتیاقی که در چشمان هر دانش‌آموزی موج می‌زند، فارغ از آنکه فرزند یک خانواده غنی باشد یا فقیر؟

 

بچه‌ها از قاب تلویزیون یا پشت ویترین تزیین شده مغازه‌ها چشمشان به دفتر‌های رنگارنگ و متنوع و کیف و کفش‌های طرح امسال که می‌افتد، بعضا قول و قرار هایشان که هنوز وسایلشان نو است و نیاز به برخی وسایل ندارند را فراموش می‌کنند.در این میان هیچ پدر و مادری هم تاب دیدن نگاه پرحسرت فرزندش را ندارد و با هر مشقت مالی سعی در تهیه وسایل می‌کند.

 

 

چند سالی می‌شود که در مورد نوشت افزار ایرانی صحبت‌های زیادی شده است، کارشناسان فرهنگی راهکارهای زیادی ارائه داده‌اند تا این نوشت افزارها بتواند جای طرح‌های غربی مانند بن تن، بت من و لاک پشت‌های نینجا را بگیرد.

 

با این تفاسیر این روزها اگر سری به راستای کتابخانه همدان بزنید شور و شوق خرید وسایل مورد نیاز مدرسه شما را به حال و هوای دوران مدارس خودتان می برد و اما  اگر سری به ویترین های نوشت افزارها بزنید خواهید دید که این دیجی مونهای ژاپنی یا همان جونز و جولی هستند که با لبخند بچه ها را جذب می کند و نه سارا و دارای ایرانی که دیگر حتی فروشندگان ایرانی نیز آن ها را پشت ویترین ها نمی گذارند.

 

به همین منظور با چندتن از فعالان و مسئولان فرهنگی به مصاحبه پرداختیم که نظر شما مخاطبان را به این گزارش جلب می کنیم.

 

 

فعالیت انگشت شمار فروشگاه های نوشت افزار های ایرانی_اسلامی در سطح بازار همدان

مسعود صالحی، یکی از فعالان فرهنگی استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: نوشت افزارهای ایرانی_اسلامی مروج هویت فرهنگی و هنری اسلامی کشور ما هستند که در مقابله با طرح های غربی توسط نهادهای فرهنگی خودجوش شکل گرفته است.

 

وی افزود: نوشت افزارها در طول یکسال تحصیلی همراه دانش آموزان هستند و قطعا اثرگذاری خود را بر روی این قشر از جامعه خواهد گذاشت و بنابراین بهتر است از لوازم التحریرهای ایرانی-اسلامی استفاده شود تا شاهد تاثیرگذاری مثبت در بین دانش آموزان باشیم.

 

وی تصریح کرد: در طی چند سال گذشته تبلیغات شایانی در خصوص استفاده از نوشت افزارهای ایرانی_اسلامی توسط نهادهای فرهنگی صورت گرفته است و استقبال مردم نشان از شور و اشتیاق آنان برای خرید اینگونه لوازم التحریر ها دارد.

 

 

صالحی با ابراز گلایه مندی از عدم فروش نوشت افزار های ایرانی-اسلامی در راستای کتابخانه ای شهر همدان، بیان کرد: با گشت و گذاری در راستای کتابخانه به تعداد انگشتان دست لوازم التحریرهای ایرانی در ویترین مغازه ها می توان یافت.

 

این فعال فرهنگی نیز در خصوص عدم حمایت ارگان های دولتی از تولید کنندگان نوشت افزارهای داخلی ، گفت: هیچ گونه حمایتی از سوی ارگان های دولتی برای افزایش تولیدات نوشت افزارهای ایرانی_اسلامی نمی شود و همچنین تسهیلات با سود بالا به این افراد داده می شود.

 

برپایی نمایشگاه نوشت افزارهای ایرانی_اسلامی در همدان

امیر حاجی بابایی، دبیر موسسه مردم نهاد اندیشه و انقلاب در همدان نیز گفت: تاکنون کارگروه های تخصصی اقتصاد مقاومتی در راستای حمایت از تولیدات ایرانی در این موسسه برگزار شده است.

 

وی افزود: در راستای حمایت از تولیدات و کالاهای ایرانی نمایشگاه نوشت افزارهای ایرانی_اسلامی دو سال متوالی در شهر همدان برگزار می شود که از کمیت و کیفیت قابل ملاحظه ای برخوردارند.

 

 

وی با بیان اینکه برای استقبال و توجه بیش از پیش مردم نیازمند تبلیغات همگانی هستیم، تصریح کرد: لوازم التحریرهای ایرانی قطعا اثرات مثبتی را بر روی اذهان کودکان خواهد گذاشت که این امر مستلزم توجه والدین در هنگام خرید است.

 

حاجی بابایی خاطرنشان کرد: در راستای برپایی این نمایشگاه هیچ نهاد دولتی به حمایت برنخواسته و تنها نهادهای فرهنگی از جمله بسیج اصناف و سپاه انصارالحسین (ع) حمایت کردند.

 

دبیر موسسه مردم نهاد اندیشه و انقلاب در همدان ابراز داشت: در نوشت افزارهای ایرانی_اسلامی از تماثیل شهدا به ویژه شهدای مدافع حرم شهید همدانی، شهید احمدی روشن و چیت سازیان و همچنین شخصیت های کارتونی دیرین دیرین، جناب خان، کلاه قرمزی، ثنا و ثمین و مشاهیر استانی استفاده شده است.

 

وی گفت: نمایشگاه نوشت افزار ایرانی_اسلامی از 11 شهریور ماه لغایت 5 مهر ماه سال جاری در صحن مقدس امامزاده عبدالله و ورودی دانشکده علوم پایه دایر می باشد.

 

 

نوشت افزار ایرانی- اسلامی به وفوردر بازار همدان موجود است

احمد گازرانی، رییس اتاق اصناف همدان با بیان اینکه نوشت افزار ایرانی- اسلامی به وفوردر بازار همدان موجود است، به خبرنگار شبستان گفت: در حال حاضر 280 واحد صنفی لوازم التحریر در سطح بازار همدان موجود است که تمامی نوشت افزارهای ایرانی_اسلامی در سطح فروشگاه ها نرخ گذاری شده است.

 

وی افزود: نوشت افزارهای ایرانی_اسلامی از قیمت بالایی برخوردارند که در مقایسه به آن لوازم التحریر های خارجی از قیمت مناسبی برخورداند که با توجه به درآمد و وضعیت اقتصادی ، مردم به سمت خرید لوازم التحریرهای ارزان قیمت سوق پیدا می کنند.

 

وی با بیان اینکه از نیمه شهریور ماه جاری 10 تیم اتاق اصناف به نظارت و بازرسی فروشگاه های لوازم التحریر پرداختند، تصریح کرد: ترویج و فروش نوشت افزارهای ایرانی-اسلامی یکی از دغدغه ها و موضوعات اتاق اصناف است.

 

 

رییس اتاق اصناف همدان اظهار کرد: متاسفانه تولیدکنندگان نوشت افزار ایرانی – اسلامی به خاطر برندی که به نام خودشان ثبت کردند و دنبال سود بیشتر هستند قیمت ها را خیلی بالاتر از قیمت مصوب تحت نظارت به فروش می رسانند.

 

گازرانی با بیان اینکه هرساله نمایشگاه پاییزه به دلیل تنظیم بازار برگزار می شد، ابراز داشت: امسال به دلیل شرایط اقتصادی موجود در بازار و فعالیت فروشگاه های لوازم التحریر، نمایشگاه پاییزه برگزار نمی شود.

 

به گزارش شبستان: نوشت‌افزارهای ایرانی اسلامی را باید در آستانه سال تحصیلی در نمایشگاه ها عرضه کنیم تا دانش آموزان و والدین با انواع کالاهای ایرانی از جمله کیف ، کوله ، جامدادی ، مداد و دفترهایی که طرح شخصیت‌ها و آثار روی آن هماهنگ با فرهنگ ما نقش بسته است آشنایی پیدا کنند.

 

 

برپایی نمایشگاه های ویژه مدارس باید گسترش یابد تا دانش آموزان براساس سلیقه خود اقدام به انتخاب انواع نوشت‌افزار ها ، کیف ، کفش و حتی لوح های فشرده بازی های رایانه ای و آموزشی که تولید داخل باشد، کنند زیرا در دسترس بودن این محصولات که متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی طراحی و تولید شده‌اند، گامی موثر برای ترویج فرهنگ استفاده از کالای ایرانی در جامعه است.

 

گزارش: سمیرا قادری

 

کد خبر 656608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha