بعد از یازده سپتامبر مسلمانان آمریکا افزایش یافته اند

با وجود تلاشهای بی وقفه آمریکا برای بهره گیری از حادثه نمایشی 11 سپتامبر علیه مسلمانان با گذشت زمان این رویداد منجر به افزایش علاقه آمریکایی ها به اسلام شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، پس از حادثه 11 سپتامبر رسانه های آمریکا و به تبع آن رسانه های غرب شروع به تبلیغات منفی علیه اسلام و مسلمانان کردند تا بدین ترتیب راهی را برای ضربه زدن به دین مبین اسلام پیدا کنند و به هدف دیرینه خود که همان جلوگیری از گسترش اسلام و تسلط مسلمانان بر جهان است را بگیرند، غافل از اینکه اقدامات مغرضانه و منافقانه آنها می تواند تاثیری معکوس داشته باشد و در نهایت به خود آنها ضربه وارد کند.

خوشبختانه با وجود تلاشهای بی وقفه دولتهای غربی برای مخدوش کردن چهره اسلام و مسلمانان نزد افکار عمومی که البته تاثیرهایی منفی نیز بر در پی داشته اما آنها نتواسته اند همه افکار عمومی را فریب دهند و برعکس کنجکاوی مردم درباره اسلام را پس از حادثه 11 سپتامبر بالا برده و موجب تحقیق آنها در این زمینه و در نهایت علاقه مندی و گرایش آنها به دین مبین اسلام شده اند.

به عنوان مثال شرکت دانشجویان در برنامه های به زبان عربی دانشگاه آیووا در ایالات متحده آمریکا افزایش چشمگیری داشته به طوری که تعداد آنها از 34 دانشجو در سال 2006 میلادی به 117 دانشجو در سال جاری میلادی رسیده است و شواهد نشان می دهد که این علاقه مندی و گرایش در همین جا متوقف نخواهد شد.

به گفته رهبران اسلامی محلی ایالت آیووا در پنج سال گذشته به طور متوسط 10 نفر از این ایالت به خاطر کنجکاوی درباره دین اسلام که ناشی از تبلیغات وسیع رسانه ای است به این دین مشرف می شوند که این تعداد در سال جاری میلادی به بیش از 13 نفر رسیده است.

براساس گزارش سی ان ان از زمان وقوع حادثه 11 سپتامبر تاکنون تعداد آمریکایی های گرویده به دین مبین اسلام با رشدی فوق العاده چشمگیر به بیش از یک میلیون و پانصد هزار نفر رسیده است.

اوسینو کیتا، رییس مرکز اسلامی آیووا در این باره می گوید: این یک رویداد بسیار مثبت است که پس از حادثه 11 سپتامبر به وجود آمده است، مردم بسیار علاقه مندتر از قبل برای یافتن حقیقت درباره اسلام و مسلمانان شده اند.

بسیاری از دانشجویان رشته کامپیوتر در دانشگاه آیووا نیز به خاطر توجهاتی که به معطوف به دین اسلام شده شروع به جمع اوری اطلاعات راجع به این دین کرده اند بسیاری از آنها تاکنون به اسلام روی آورده و عده ای نیز هنوز در حال تحقیق درباره آن هستند.

سین شوا بنلندر، یکی از دانشجویان ارشد کامپیوتر در این باره می گوید: من می خواستم راجع به دینی که تلویزیون و مقاله های روزنامه ها تا این حد به هتاکی به آن پرداخته اند بیشتر بدانم پس از تحقیقات فراوان از خودم سوال کردم آیا واقعاً اسلام آنطور است که رسانه ها می گویند؟ و به خاطر مطالعاتی که داشتم پاسخ منفی به این پرسش خود دادم.

این دانشجو در نهایت با یاد کردن قسم شهادتین از مسیحیت به دین اسلام مشرف شد و اکنون یکی از اعضای فعال جامعه اسلامی و یکی از مسئولان جامعه اسلامی دانشجویی در دانشگاه آیوواست.

این حالت در بسیاری از دانشگاههای آمریکا پس از حادثه 11 سپتامبر به وجود آمده و بسیاری از دانشجویان این فرصت را پیدا کرده اند تا با فکری بازتر و روشن تر به تحقیق درباره دین سالام پرداخته و از زوایای مختلف دینی که به غلط مورد فهم قرار گرفته آگاهی پیدا کند اما به هر حال قضاوت های غلط و تعصبات علیه مسلمانان هنوز از بین نرفته است.

در حالی که تبعیض علیه مسلمانان ممکن است بخشی از عواقب و پیامدهای حادثه 11 سپتامبر باشد اما در بسیاری از موارد نیز منجر به دیدگاه های کنجکاوانه و پرسش و پاسخ های فراوان در جامعه آمریکایی درباره اسلام شده است.

بنابرگزارش دیلی میل، اگرچه در سالهای اولیه پس از رویداد 11 سپتامبر نفرت مردم آمریکا از مسلمانان به بالاترین حد ممکن رسیده بود و مردم هر مسلمانان یا هر عرب را حامی آنچه در روز 11 سپتامبر واقع شد می دانستند اما هر چه زمان می گذرد بر تعداد کسانی که می خواهند فهم بیشتری از فرهنگ عرب و اسلام پیدا کنند افزوده می شود.

پایان پیام/

 

کد خبر 65645

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha