استفاده از توان نخبگان از راه های جبران عقب ماندگی کردستان است

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان حمایت ازمصرف کنندگان و تولیدکنندگان با بیان اینکه کردستان استعداد زیادی در حوزه صنعت وتوسعه دارد، گفت: متاسفانه این استان عقب افتادگی زیادی در حوزه سرمایه گذاری صنعتی دارد که یکی از مسیرهای جبران، استفاده از نخبگان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، محمود نوابی، رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان امروز (26 شهریور) در اولین همایش حمایت از حقوق مصرف کنندگان کردستان در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج اظهار کرد: از سال 80 که سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان شروع به فعالیت کرد تا به امروز 16 همایش در کشور در حمایت از حقوق مصرف کنندگان برگزار شده است که نسبت به اولین دوره این همایش 22 برابر در حوزه متقاضیان و 17 برابر در حوزه منتخبین افزایش راندمان داشته ایم.

 

وی با بیان اینکه امروز شاهد تجلیل از بنگاه های برتر استان کردستان هستیم، ادامه داد: برگزاری این همایش داوطلبانه است که در راستای برگزاری آن 32 واحد تولیدی کردستان جرات و اعلام آمادگی کردند که توسط این سازمان سنجیده شوند.

 

رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان عنوان کرد: در حال حاضر 280 انجمن شهرستانی، 30 انجمن استانی و یک انجمن ملی در کشور فعالیت می کنند که امیدواریم در حوزه توانمندسازی این انجمن ها را تقویت کنیم.

 

نوابی با اشاره به اینکه رعایت حقوق مصرف کنندگان اصل اساسی در عرصه رقابت واحدهای تولیدی است، اذعان کرد: شرکت در این همایش ها هزینه زیادی ندارد و سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان دبیری و مدیریت آن را بر عهده دارد که توصیه می شود همه واحدهای تولیدی برای شرکت در این همایش ها اعلام آمادگی و اقدام کنند.

 

وی با بیان اینکه آیین نامه رعایت حقوق مصرف کنندگان مورد غفلت واقع شده است، تاکید کرد: استانداران بایستی دستگاه های اجرایی اعم از دولتی و غیردولتی را نسبت به شفافیت حقوق مصرف کنندگان آگاه و توصیه کنند.

 

رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان کشور، مبارزه با قاچاق کالا را در حمایت از تولیدکنندگان قابل توجه و از اولویت های سازمان دانست و افزود: عملکرد ما در سال 95 در جمع آوری کالای قاچاق در سطح کشور به نسبت سال قبل از ان از افزایش 10 برابری برخوردار بوده است.

 

نوابی، خواستار قائل شدن شان اجتماعی برای کارآفرینان و مدیران واحدهای تولیدی شد و بیان کرد: در دولت یازدهم در حوزه زیرساخت ها و جهش صنعتی و اقتصادی کارهای زیادی از جمله کنترل تورم و ثبات بازار انجام شده است.

 

وی از اختصاص 30 هزار میلیارد تومان برای رونق تولید در کشور خبر داد و اظهار داشت: در سال جاری برای ارائه این تسهیلات سهمیه بندی برای استان ها قائل نشده است و هر واحد تولیدی که تیزتر باشد می تواند از این تسهیلات برخوردار شود.

 

وی همچنین گفت: 10 هزار میلیارد از این تسهیلات برای بازسازی واحدهای تولیدی اختصاص داده شده است و همچنین صنوف تولیدی نیز می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.

 

رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان کشور افزود: وزارت صنعت معدن و تجارت ایجاد 450 هزار شغل را در سال 96 برنامه ریزی و هدف گذاری کرد که آمار پنج ماهه نخست امسال نشان می دهد نیمی از این رقم در حال تحقق است و امیدواریم بیش از این تعداد اشتغال مولد ایجاد کنیم.

 

نوابی با بیان اینکه کردستان استعداد زیادی در حوزه صنعت و توسعه دارد، ابراز داشت: متاسفانه این استان عقب افتادگی زیادی در حوزه سرمایه گذاری صنعتی دارد که یکی از مسیرهای جبران این عقب ماندگی استفاده از نخبه گان و ارائه درخواست مشروع و منطقی از دولت است.

 

وی گذاشتن مشوق های مشخص برای سرمایه گذران را نیز از راهکارهای جذب سرمایه گذار به استان عنوان و خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم سرمایه گذاران در این استان ماندگار شوند باید موانع پیش روی سرمایه گذاری را برداریم و سرمایه گذاران غیر بومی را به سمت سرمایه گذاری در استان راغب کنیم.

 

کد خبر 656176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha