خبرگزاری شبستان: سال هاست که در غرب سیاست اسلام هراسی تبلیغ می شود. این موضوع در حوادث بعد از 11 سپتامبر شدت شگفت انگیزی به خود گرفت به نحوی که به صورت عمدی و برنامه ریزی شده ای اسلام مساوی تروریسم معرفی می شود. در چنین فضایی شاهد طغیان حملات و آتش زدن مساجد و تلاش برای جلوگیری از احداث مساجد بوده ایم. همچنین جامعه مسلمانان آمریکا که اکثر آنان افراد میانه رویی هستند، بسترساز حرکت های تروریستی قلمداد شده است.
ترکش های سیاسی اسلام هراسی به "باراک اوباما" رییس جمهوری آمریکا نیز اصابت کرد. بر اساس نظر سنجی های صورت گرفته ازهر پنج آمریکایی یک نفر شایعات نادرست مبنی بر دیانت اسلامی اوبامارا باور کرده است. موضوعی که واکنش خود اوبا ما را نیز برانگیخت و وی را وادار کرد تا رسما این موضوع را رد کند.
این مبارزه اسلام هراسی احتمالا بر دیدگاه کلی نسبت به مسلمانان نیز اثر گذاشته است؛ یک نظرسنجی موسسه "پیو ریسرچ سنتر" در اوت 2010 نشان داد که میزان مطلوب بودن مسلمانان در بین آمریکایی ها از سال 2005 تا کنون 11 درصد سقوط کرده است.
در ادامه سیاست اسلام هراسی در غرب خصوصا در آمریکا اوبری چرنیک" یک کارگشای نه چندان شناخته شده در زمینه امنیت نرم افزار در ناحیه "لس آنجلس" است که از طریق یک شرکت مشاوره امنیتی که محترمانه "مرکز ملی بحران و هماهنگی تداوم" نامیده شده است، فعالیت می کند.
گفته می شود چرنیک که از افراد مورد اعتماد سابق "موسسه سیاست های خاورنزدیک واشنگتن" است ، 750 میلیون دلار می ارزد. عوامل این شرکت علاوه بر کگمک به ادامه شهرک سازی ها در سرزمین های اشغالی تا حد زیادی مسوول ترویج تئوری های توطئه درخصوص غلبه متعصبان اسلامی بر غرب است.
آنها در هماهنگ با دیگر گروهها در کنار هم هیستری (رفتار جنون آمیز و هیجانی) درخصوص مسلمانان را در جوامع میانی آمریکا گسترش می دهند.
"مکس بلومنتال" در مقاله ای که در پایگاه اینترنتنی تام دیسپچ (tomdispatch) منتشر شده، به بررسی اسلام هراسی و توسعه آن توسط صهیونیسم جهانی در آمریکا پرداخته است.
مکس بلومنتال می نویسد: ممکن است به نظر برسد زمان بروز این تشنج و اضطراب تعصبهای ضد مسلمانان که چندین سال پس از ضربه 11 سپتامبر سربرآورده است ، عجیب و همچنین به طور شگفت آوری غیر خودجوش و تصنعی است. اما بیایید بیشتر تامل کنیم: این مساله (تعصب های ضد مسلمانان) نتیجه مبارزه سازمان یافته و درازمدت گروه متشکل و منسجمی از فعالان و عوامل راستگرا است که اول بار اندک زمانی پس از حملات 11 سپتامبر بر مساله اسلام هراسی متمرکز شدند.
مساله ای که از سیاست رو به گسترش اسلام هراسی شگفت انگیزتر است، این است که تنها چند سال پیش این پدیده به تعداد معدودی محوطه های دانشگاهی و بعضی مناطق عمدتا فقیر نشین محدود بود و یک هوس زودگذر به نظر می آمد که بزودی فضای سیاسی آمریکا را ترک خواهد کرد اما به نظر می رسید موضوع عمیق تر از این حرف هاست.
برگرفته از پایگاه اطلاع رسانی قربانیان ترور
پایان پیام/
نظر شما