به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد زهرایی امروز (26 شهریور) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بیرق محرومیت زدایی را بسیاری در روستاها بلند کردند و شعار می دهند اما تقریباً یک نوع نمایش است تا کار عمیق و محتوایی.
وی با بیان اینکه رسانه ها می تواند به حرکت های محرومیت زدایی معنا ببخشند تا از شعار و حرف خارج شود، افزود: باید ببینیم اگر محرومیت زدایی درست انجام می شود آیا اثر بخش است با نه فعالیت ها به اسم محرومیت زدایی انجام می شود اما نسخه پیچی برای مردم است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی تاکید کرد: کارهای بدون انسجام و هم افزایی و وحدت رویه اثربخشی ندارد و باید انسان معتقد به این باشد که خدمت به محرومان برکت زندگی است.
همایش بزرگ «چوپانان» در خراسان جنوبی برگزار می شود
زهرایی از برگزاری «همایش چوپانان» همزمان با هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: این همایش یا هدف هویت و معنا بخشی به این شغل است تا اگر چوپانان کاری انجام می دهند به آن افتخار کنند چرا که این شغلی بوده که انبیاء الهی و برخی بزرگان داشته اند اما متاسفانه در جامعه نگاه پستی به این شغل وجود دارد.
وی ادامه داد: این همایش روز دوشنبه سوم مهرماه امسال با حضور بیش از 400 چوپان از سطح استان خراسان جنوبی با حضور سردار نعمان غلامی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور، سردار علی پاشا محمدی رئیس سازمان بسیج عشایری کشور و سردار سید ضیاءالدین حزنی فرمانده قرارگاه سازندگی قرب کوثر خاتم الانبیاء برگزار می شود.
افتتاح 50 پروژه محرومیت زدایی همزمان با هفته دفاع مقدس
رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه 50 پروژه غیر دولتی قرارگاه پیشرفت و آبادانی و قرارگاه سازندگی قرب کوثر با اعتبار 2 میلیارد و 500 میلیون تومان افتتاح می شود، گفت: به نمایندگی از این پروژه ها سوم مهرماه همزمان با هفته دفاع مقدس یک خانه عالم در روستای چاهک موسویه به بهره برداری خواهد رسید.
وی عنوان کرد: این پروژه ها شامل هشت خانه عالم، پنج مورد تکمیل و احداث مسجد، احیاء و مرمت هشت رشته قنات، 14 مورد سرویس بهداشتی عمومی و مساجد، چهار مورد استخر ذخیره آب، چهار مورد کتابخانه، شش مورد تکمیل و مرمت مدرسه و یک گلزار شهدا است.
زهرایی با تاکید بر اینکه قرارگاه پیشرفت و آبادانی از امسال در خراسان جنوبی وارد فاز اجرایی و عملیاتی شده، افزود: تاکنون نقشه راه دهستان های مورد نظر با کمک هسته های جهادی و هیات اندیشه ورز تهیه شده که این نقشه بسیار دقیق و منطبق بر واقعایت های انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه طرح های این قرار گاه در 6 دهستان خراسان جنوبی اجرایی خواهد شد، ادامه داد: قرارگاه در حوزه های فرهنگی، توانمندسازی و اشتغال، زیرساخت و تعلیم و تربیت و بهداشت و سلامت فعالیت دارد.
اجرای 81 پروژه در 6 دهستان خراسانجنوبی توسط بسیج سازندگی
رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه 128 روستا در دهستان های مورد هدف قرار دارد، بیان کرد: تاکنون 81 پروژه با اعتبار پنج میلیارد و 500 میلیون تومان با قرارگاه پیشرفت آبادانی قرارداد بسته شده است که 50 درصد اعتبارات را قرارگاه مرکز و 50 درصد دیگر از اعتبارات استانی تامین خواهد شد.
به گفته وی بیش از 60 درصد این پروژه ها مربوز به حوزه جهاد کشاورزی است و در حال حاضر 50 پروژه به اتمام رسیده و مابقی در حال اجرا است.
زهرایی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی نیز 40 روحانی در روستاها مستقر می شوند، گفت: تاکنون 22 روحانی شناسایی و آموزش های لازم را فراگرفته و در دهستان های تحت پوشش مشغول فعالیت هستند.
«طرح کرامت» در محله های آسیب پذیر خراسان جنوبی اجرا می شود
وی از اجرای طرح کرامت توسط قرارگاه جوادالائمه علیه السلام برای محله های آسیب پذیر در استان خراسان جنوبی خبر داد و افزود: بر این اساس در 10 محله هدف در شهرستان های بیرجند، درمیان، قاین، زیرکوه، سرایان، فردوس، سربیشه، نهبندان و بشرویه تعداد 31 پروژه عمرانی در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی ادامه داد: براساس تفاهم نامه برای اجرای طرح کرامت 50 درصد اعتبارات مورد نیاز هر پروژه توسط قرارگاه محرومیت زدایی قرب کوثر تامین شده و 50 درصد نیز از طریق ادارات و دستگاه های اجرایی مرتبط و کمک های مالی خیرین تامین می شود و به طور میانگین برای هر محله 400 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
بسیج سازندگی با آستان قدس برای اجرای پروژه در دهستان لانو، بندان و گزیک تفاهم نامه منعقد کرد
زهرایی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه سه جانبه بسیج سازندگی با آستان قدس برای اجرای پروژه در سه دهستان لانو، بندان و گزیک، تصریح کرد: این پروژه ها شامل احیای 25 قنات، 12 باب استخر ذخیره آب با اعتبار چهار میلیارد تومان که سهم آستان قدس 50 درصد و مابقی اعتبار نیز با مشارکت جهاد کشاورزی و مردم تامین می شود.
وی گفت: در مرحله نخست این تفاهم نامه 29 قنات اجرا می شود که تاکنون احیای 10 قنات به اتمام رسیده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی همچنین تفاهم نامه ای با آستان قدس در زمینه اجرای طرح تامین آب منعقده شده که شامل 40 پروژه احیا و مرمت قنات، احداث استخر، کانال کشی و لویه گذاری با اعتبار یک میلیارد و 500 میلیون تومان است که سهم آستان قدس 50 درصد است.
زهرایی از انعقاد تفاهم نامه با بانک انصار برای ساخت چهار باب مدرسه در مناطق محروم استان خبر داد و افزود: مبلغ هر پروژه 600 میلیون ریال است که تاکنون 25 درصد تخصیص پیدا کرده و پروژه آغاز شده است.
167 گروه جهادی تابستان امسال به مناطق محروم خراسان جنوبی اعزام شدند
وی با اشاره به برگزاری اردوهای جهادی، ادامه داد: طی سه ماهه نخست سال جاری 2 هزار و 704 نفر در قالب 167 گروه گروه جهادی به مناطق محروم استان اعزام شده اند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه طی تابستان سال جاری 167 گروه به تعداد 2 هزار و 493 نفر به مناطق محروم اعزام خواهند شد، گفت: همچنین 10 گروه مهمان جهادی با 527 نفر در ناطق محورم استان حضور یافته و به انجام فعالیتهای عمرانی، فرهنگی، پزشکی و ... پرداخته اند.
ابراز گلایه از بدهی یک میلیارد و 420 میلیون تومانی دولت به آبرسانی سیار
زهرایی در پایان با گلایه از اینکه تاکنون یک میلیارد و 420 میلیون تومان از بدهی آبرسانی سیار به سازمان بسیج سازندگی پرداخت نشده است، افزود: 9 ماه پیش آبرسانی سیار به روستاها از بسیج سازندگی گرفته شد و در آن زمان سرپرست معاونت عمرانی استاندار خراسان جنوبی قول دادند که یک ماهه مطالبات مردم در این حوزه را پرداخت کنند اما تاکنون این بدهی وجود دارد و اینقدر مردم مراجعه به بسیج سازندگی کرده اند که شرمنده ایم.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان استان باید به قول هایی خود در پرداخت مطالبات مردم عمل کنند، گفت: آیا در این مدت هیچ پول غیر ضروری نبوده که به این کار ضروری و در اولویت (آبرسانی سیار به روستا) اختصاص دهند؟
نظر شما