خبرنگاری در جامعه جایگاه ویژه ای دارد/ پایان دوره آموزشی خبرنگاری «خبرگزاری شبستان»

خبرگزاری شبستان: دبیر دهمین جشنواره مطبوعات استان اصفهان در اختتامیه دوره آموزشی خبرنگاری «خبرگزاری شبستان» گفت: باید علم و دانش لازم برای فعالیت در حوزه خبر، رسانه و شبکه های مجازی را فرا گیریم تا کشورمان در این زمینه پیشرفت داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، دوره آموزشی خبرنگاری ویژه اعضای منتخب کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان که به همت خبرگزاری شبستان نمایندگی استان اصفهان، دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان و دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر اصفهان برگزار شد، پس از دوماه به پایان رسید.

 

دکتر سید محمد قلمکاریان، دبیر دهمین جشنواره مطبوعات و رسانه‌های الکترونیک استان اصفهان و معاون فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر اصفهان در مراسم اختتامیه این دوره آموزش خبرنگاری گفت: اگر یک انقلاب زیر فشار سیاسی و اقتصادی قرار بگیرد کسی ملامت نمی کند ولی اگر نتواند فرزند خود را تربیت کند مورد سرزنش است، اگر نتوانیم در کانون های فرهنگی هنری مساجد نقش خودمان را به خوبی در تربیت نیروها ایفا کنیم قطعا مورد ملامت قرار می گیریم.

 

وی با بیان اینکه فرهنگ اهمیت بیشتری نسبت به سیاست و اقتصاد جامعه دارد و شکل گیری آن از مساجد انجام می شود، افزود: جایگاه کانون های فرهنگی مساجد بسیار بالاست و کسانی که در این مراکز فعالیت دارند جایگاه تربیتی والایی داشته، زیرا نیروی انسانی را پرورش می دهند.

 

عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات استان اصفهان با اشاره به اینکه رسانه در ابعاد تربیتی بر اقشار مختلف مردم تاثیر بسیار دارد، اظهار کرد: اگر بتوانیم از طریق رسانه بر یک نفر تاثیرگذار باشیم بسیار ارزشمند است، وقتی خبر فرهنگی در خبرگزاری شبستان منتشر شود و رسانه ها و دیگر افراد جامعه از این خبر استفاده کنند و این مطلب آموزنده باشد، این فعالیت بسیار ارزشمند بوده که طبق روایات و احادیث ائمه معصومین دارای ثواب است.

 

وی با تاکید بر اینکه باید در زمینه تولید محتوای ارزشمند در رسانه ها اقداماتی را انجام داد، تصریح کرد: کار فرهنگی بسیار اهمیت دارد زیرا عده ای در این دریا در حال غرق شدن هستند و با یک رسانه خوب و فضای مجازی مناسب می توانیم مطالبی را تولید کنیم که باعث نجات انسان ها از غرق شدن در دریای فرهنگی و معضلات آن باشد.

 

قلمکاریان ابراز کرد: باید علم و دانش لازم برای فعالیت در حوزه خبر، رسانه و شبکه های مجازی را فرا گیریم تا در این زمینه پیشرفت هایی حاصل شود و اهمیت داشتن دانش رسانه ای بسیار است، اگر بخواهیم خبر تاثیرگذاری را منتشر کنیم باید بر روی آن محتوا پردازش های مناسب انجام شود تا خواننده از آن بهترین بهره و استفاده را ببرد.

 

وی با تاکید بر اینکه باید مساجد اولویت اول برای کار فرهنگی باشد، ادامه داد: مهم ترین اقدام فرهنگی جامعه در مساجد صورت می گیرد که معتقدم فعالیت در این مراکز از کارهای فرهنگی در دانشگاه ها موثرتر بوده و کسانی که در تشکل های دانشجویی نقش آفرین شده اند در گذشته خود در کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت داشته و تجربه لازم را بدست آورده اند.

 

این فعال رسانه ای خاطرنشان کرد: خبرنگاری در جامعه جایگاه ویژه ای دارد و به قول امام راحل مهم ترین مسئولیت یک خبرنگار قلم هایی است که در دست دارد که اگر این قلم ها ارشادی باشد یک ملت را اصلاح و نجات می دهد اما  اگر این قلم ها بلغزد یک جامعه را به نابودی می کشاند.

 

دبیر دهمین جشنواره مطبوعات و رسانه‌های الکترونیک استان اصفهان با اذعان اینکه خبرنگار با انتشار مطالب خود می تواند نیروی انسانی جامعه را رشد و پرورش دهد، گفت: خبرنگاران لحظات نابودشدنی را در ذهن ها ماندگار می کنند و به قول رهبر معظم انقلاب، خبرنگاری یک حرفه شرافتمندانه به حساب می آید که اگر با صداقت و انگیزه هایی انسانی همراه شود ارزش آن مضاعف می شود، حتی تاثیر رسانه ها و فضای مجازی از بمب اتم هم بیشتر بوده و این نشان دهنده اهمیت زیاد رسانه است.

 

گفتنی دومین دوره آموزش خبرنگاری توسط نمایندگی خبرگزاری شبستان در استان اصفهان و با همکاری مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر اصفهان و دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان با حضور بالغ بر 50 نفر (23 شهریور) به کار خود پایان داد.

 

کد خبر 656056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha